Stel besluit de wc-bril in de vaatwasser te wassen: gebruikers komen in opstand

Janine image
door Janine

23 Maart 2023

Stel besluit de wc-bril in de vaatwasser te wassen: gebruikers komen in opstand
Advertisement

Elk individu neemt zijn hele leven gewoonten aan, gebaren die geleidelijk deel gaan uitmaken van de dagelijkse routine. Een van de verplichte handelingen is het huis schoonmaken, iedereen heeft zijn eigen techniek, weet welke producten hij moet gebruiken en hoe hij moet schoonmaken. Een ruimte die echter moet stralen, is de badkamer, elk element moet perfect worden ontsmet.

Het stel in het verhaal liet in een video zien dat de wc-bril wordt schoongemaakt en in de vaatwasser wordt geplaatst. Jammer echter dat de clip de verontwaardiging van veel gebruikers heeft gewekt. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement

Great start to our vacation! Thanks to Kayla at our hotel for making us feel extra special 🥰

Pubblicato da Life With Wes & Alison: Comedy Sketches and Short Films su Lunedì 10 ottobre 2022

Alison Koroly is een influencer en op sociale netwerken staat ze bekend onder het pseudoniem lifewithwesandalison, en samen met haar man publiceert ze dagelijks op verschillende momenten van de dag ironische video's. Een van hun clips veroorzaakte echter een enorme verontwaardiging onder gebruikers. In de opname is haar partner te zien die de vaatwasser inruimt. Het probleem ontstaat echter wanneer hij, voordat hij de vaatwasser aanzet, ook de wc-bril erin plaatst. De bedoeling was puur komisch, maar waarschijnlijk begreep niet iedereen het. In feite zijn er tal van personen die kritiek hebben geleverd op hun houding.

Advertisement

"Ons doel is om vermakelijke inhoud te maken die mensen aan het lachen maakt en ze een paar minuten zonder zorgen te laten doorbrengen. De wc-bril in de vaatwasser doen leek ons ​​een grappig idee, ik dacht niet dat het voor een golf van verontwaardiging zou hebben geleid”.

Hoewel de wc-bril in werkelijkheid nooit in de vaatwasser belandde naast het andere keukengerei, voelden mensen een gevoel van walging dat hen ertoe aanzette de video te bekritiseren.

Air fans/Wikimedia Commons

Air fans/Wikimedia Commons

Er zijn verontwaardigde mensen geweest, maar ook nieuwsgierigen, die niet wisten dat het een grap was, maar dachten dat het wel eens een wijdverbreid gebruik zou kunnen zijn. "Ik heb nooit geweten dat mensen dat deden", "je leeft in 3000", of “je moet weten dat de wc-bril vol ziektekiemen zit en nu heb je mogelijk die ziektekiemen overgebracht naar dezelfde vaatwasser waar je de borden van je kinderen in wast".

Wat denk jij, vind je dat ze erop hadden moeten wijzen dat het een ironische video was?

Advertisement