Meisje ontdekt na 10 maanden huwelijk dat haar man eigenlijk een vrouw is

Janine image
door Janine

28 Juli 2022

Meisje ontdekt na 10 maanden huwelijk dat haar man eigenlijk een vrouw is
Advertisement

Het huwelijk is een voortdurende ontdekking. Als je getrouwd bent met de man of vrouw van je dromen, betekent dat niet dat je ermee stopt de persoon aan je zijde te leren kennen. Dag in dag uit ontdekken we kanten van het karakter van de partner waarvan we niet dachten dat ze bestonden en soms gaat het goed en leren we ook dat te accepteren wat we niet wisten. Anderen daarentegen komen achter onoverkomelijke verschillen.

Het overkwam een ​​22-jarige vrouw, die we N.A. zullen noemen. De jonge vrouw was het slachtoffer van een echte huwelijkszwendel. Het meisje ontdekte namelijk na 10 maanden huwelijk dat haar man eigenlijk een vrouw was. Benieuwd hoe dit mogelijk was? Dat ontdek je als je dit verhaal leest.

via The Sun

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Een zwendel ter waarde van £16.537 is wat N.A., dit zijn haar initialen, kreeg door te trouwen met een man die na tien maanden een vrouw bleek te zijn.

Het meisje, slechts 22 jaar, vertelde haar ongelooflijke - en trieste - verhaal op sociale media, wat voor opschudding zorgde bij de lezers. Het verhaal eindigde voor de rechtbank, met de vrouw waarmee ze getrouwd was, bekend als A.A., die voor de Indonesische rechtbank moest verschijnen.

De jonge vrouw zei dat ze A.A. op een datingapp had leren kennen. De vrouw presenteerde zich destijds als zakenman actief in de kolensector. De man, of liever gezegd de vermomde vrouw, zei dat hij chirurgie studeerde in de Verenigde Staten, maar zich later bekeerde tot de islam en op zoek was naar een partner.

Na slechts drie maanden trouwden de twee met het vieren van een religieuze rite, maar geen burgerlijke, omdat A.A. geen echte documenten kon overleggen.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De twee verbleven enige tijd bij N.A. thuis en gedurende de hele periode bleef A.A. haar en haar familie om geld vragen. De oplichter, die zag dat het gezin achterdochtig begon te worden, verhuisde met N.A, de vrouw enkele maanden opsluitend, ver weg van haar stad en haar dierbaren. Het waren de ouders en in het bijzonder de bezorgde vader die de politie belden die na een verhoor de ware identiteit van de vrouw bekendmaakten.

De ouders van het meisje hebben aangifte gedaan tegen de vrouw wegens fraude en volgens wat is vernomen, zijn er al meerdere van dergelijke klachten tegen haar ingediend.

Een nogal bizar verhaal dat N.A. veel geld en geluk heeft gekost. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement