Ze woont in een caravan op de oprit zodat ze haar huis kan verhuren

Janine image
door Janine

02 Mei 2023

Ze woont in een caravan op de oprit zodat ze haar huis kan verhuren
Advertisement

Ondanks het feit dat je werkt, kan het vaak voorkomen dat je de eindjes niet aan elkaar kunt knopen. Maar al te vaak zijn er onverwachte uitgaven, waardoor je je prioriteiten moet herzien of je spaargeld moet aanspreken. Bij bepaalde gelegenheden wordt het dus noodzakelijk om manieren te vinden om wat extra geld te verdienen, sommige mensen met grote inventiviteit slagen erin om  bijzondere maar functionele hulpmiddelen te vinden.

De vrouw, hoofdpersoon van het verhaal dat we gaan vertellen, heeft besloten om samen met haar gezin op haar oprit te gaan wonen om haar eigen huis te kunnen verhuren. Daarmee wist ze een behoorlijk bedrag bij elkaar te schrapen. Laten we beter kijken hoe ze dat deed.

via The Sun

Advertisement
aleximckinley/Instagram

aleximckinley/Instagram

Alexi McKinley is een 26-jarige vrouw uit Washington, Verenigde Staten. Toen ze zwanger werd, moest ze zwangerschapsverlof opnemen op haar werk. Ze was salesmanager voor een Marriott-hotel. Haar man daarentegen was zelfstandige. Hun inkomen was op dat moment erg laag, dus er moest snel een oplossing worden gevonden. Vandaar het idee om een ​​caravan op hun oprit te betrekken en hun huis twee weken per maand te verhuren. Op deze manier zouden ze met minimale inspanning een behoorlijke hoeveelheid extra geld hebben verdiend.

“We dachten dat we op deze manier veel konden verdienen. Het klonk als een ongelooflijke kans en we hadden dringend inkomsten nodig. Ons doel was om elke maand de hypotheek af te lossen door het huis te verhuren. We hebben wat foto's van het appartement gemaakt en deze online geplaatst. Na 48 uur ontvingen we twee opeenvolgende boekingen. We kochten alle producten die de gasten nodig konden hebben, terwijl we onze spullen naar de caravan brachten".

Advertisement

Voordat elke gast arriveert, maken ze het hele huis schoon om het gastvrij te maken. "Geen van onze klanten leek het erg te vinden dat we op de oprit woonden, en velen van hen nodigden ons zelfs vaak uit om met hen op hun achterterras te zitten."

Huurders betalen tussen de 450 en 600 dollar (oftewel tussen de 410 en 550 euro) per nacht, afhankelijk van de periode. Alexi en haar man verdienden ongeveer $44.000 (oftewel €40.000) in hun eerste huurjaar.

Zou jij deze keuze ook maken?

Advertisement