Hij trouwt met een jongere vrouw die op zijn dochter lijkt: gebruikers bekritiseren hem

Janine image
door Janine

08 April 2023

Hij trouwt met een jongere vrouw die op zijn dochter lijkt: gebruikers bekritiseren hem
Advertisement

Gemeenheid is vaak in de ogen van de toeschouwer en het is echt moeilijk om jezelf te beschermen tegen negatieve kritiek en oordelen, vooral als je er op de een of andere manier mee pronkt. Het meest voorkomende voorbeeld is dat van sociale netwerken, waar je na het publiceren van inhoud opmerkingen ontvangt die niet altijd prettig zijn. Wat te doen op dat punt? Laten we eens kijken hoe de vader reageerde waar we het over gaan hebben, die door gebruikers ervan werd beschuldigd met een vrouw te zijn getrouwd die volgens hen heel veel op zijn dochter lijkt.

via New York Post

Advertisement

Inmiddels zijn de meeste mensen eraan gewend foto's en video's te delen die betrekking hebben op hun dagelijks leven, waarbij onvermijdelijk aspecten en details van hun privéleven worden getoond. Een van hen is Chris, 44, vader van Tizzi, 21, die een nieuwe partner ontmoette terwijl hij in scheiding lag. De vrouw in kwestie, Savana, 28, had in zijn kapsalon gewerkt en werd enige tijd later zijn vrouw. Aanvankelijk was ze helemaal niet geïnteresseerd in het aangaan van een relatie met een man, terwijl Chris te maken kreeg met een beslist gecompliceerde persoonlijke situatie.

De twee bleven elkaar echter elke dag zien en kregen geleidelijk een relatie, en ontdekten uiteindelijk dat er iets heel speciaals tussen hen was. Zijn dochter Tizzi werkte echter ook met hen samen en het paar besloot het een tijdje geheim te houden voordat ze hun relatie onthulden. Toen de jonge vrouw het nieuws hoorde, accepteerde ze na de aanvankelijke verbijstering Savana als de nieuwe partner van haar vader, waarmee ze een oprechte vriendschap met haar opbouwde, ook dankzij hun leeftijd.

Advertisement

Juist dit detail leverde Chris echter een regen van kritiek op toen de twee vrouwen zich samen lieten zien op sociale media: "Ik heb de fout gemaakt om in een van mijn video's mijn leeftijd boven mijn foto te schrijven en die van Tizzi boven dan van haar”, legde Savana uit. "Er was een enorme wervelwind van negatieve commentaren, waarvan de meeste gericht waren op Chris." De oordelen richtten zich vooral op de gelijkenis tussen de twee, beiden met lang blond haar en slechts zeven jaar verschil.

"Ik zou getraumatiseerd zijn als mijn vader zou trouwen met iemand die zoveel op mij lijkt" en "Wil je met je dochter uitgaan?" waren enkele van de opmerkingen. De man van zijn kant zei dat "ze alles schreven wat je maar kunt bedenken. Ze hebben ons praktisch vernietigd. Ze hebben niets beters te doen met hun tijd, ze zijn duidelijk ongelukkig met hun leven." Nadat ze getrouwd waren, kregen ze kinderen en verklaarden ze samen heel gelukkig te zijn: daarom zijn ze niet van plan zich te laten conditioneren door hun tegenstanders. Wat denk jij ervan?

Advertisement