Een miljonair verandert het leven van een vader door aan te bieden voor hem te werken tegen een duizelingwekkend salaris

Janine image
door Janine

12 Augustus 2023

Een miljonair verandert het leven van een vader door aan te bieden voor hem te werken tegen een duizelingwekkend salaris
Advertisement

Een van de veel voorkomende uitdrukkingen die bijna nooit lijkt uit te komen, is dat geluk komt wanneer je het het minst verwacht. Te vaak zijn mensen teleurgesteld, in de hoop dat er iets in hun leven zal veranderen, maar in plaats daarvan gebeurt er nooit iets. Op deze manier worden alle hoop en wensen verbrijzeld. Maar vaak is het net wanneer je het het minst verwacht dat er een onverwachte wending kan komen. Het vinden van een baan is moeilijk, maar speelt een fundamentele rol voor het eigen levensonderhoud en dat van het gezin.

De hoofdpersoon van het verhaal is een miljonair die, nadat hij een vader had ontmoet, besloot hem een ​​baan aan te bieden met een duizelingwekkend salaris. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via The Sun

Advertisement
Steven Green/Facebook

Steven Green/Facebook

Steven Green en Gemma Sharples zijn een stel miljonairs die in onroerend goed werken. De zaak zorgde ervoor dat de twee in contact kwamen met een ander stel, bestaande uit Ben Gowland-Jeffries en zijn vriendin Demi, die daarentegen gedwongen waren elke minimale uitgave te evalueren. Ze huurden een huis in Newton Aycliffe, Durham (VK), en moesten rondkomen van een paar pond per week. Ben was een contractarbeider en verdiende £30 per week. Demi daarentegen was huisvrouw en bracht haar dagen door met het zorgen voor het huis en Lillie, hun kleine meisje, wat betekende dat het gezin alleen van het salaris van de man kon overleven.

Toen ze de moeilijkheden van het andere stel zagen, kozen de miljonairs ervoor om een ​​gebaar van vrijgevigheid te maken, en daarom besloten ze geen geld te doneren, maar Ben een baan aan te bieden. “We willen Ben en Demi helpen - legde Steven uit -. Om deze reden hebben we Ben een functie bij ons aangeboden als verkoop- en marketingmanager in ons beroepsopleidingsbedrijf, dus hij maakt deel uit van ons team."

Advertisement
Steven Green/Facebook

Steven Green/Facebook

Ben begon te werken in het bedrijf van Steven met een salaris van £10.000, maar zijn salaris liep al snel op tot £50.000. Dankzij de nieuwe kans veranderde het leven van Ben volledig: hij kocht een nieuwe motor, maar bovenal stelde de stabiliteit Demi in staat om haar eigen schoonheidsbedrijf op te zetten en konden ze naar een groter huis verhuizen.

Advertisement