Moeder van 5 legt uit hoe je maar twee keer per jaar boodschappen kunt doen

Janine image
door Janine

08 Mei 2023

Moeder van 5 legt uit hoe je maar twee keer per jaar boodschappen kunt doen
Advertisement

De kosten van levensonderhoud zijn de afgelopen jaren dramatisch gestegen en daarom moeten steeds meer gezinnen aan het einde van de maand zien rond te komen, vooral als het grote gezinnen zijn. Er zijn veel hulpmiddelen die kunnen worden geïmplementeerd om geld en moeite te besparen bij het dagelijks beheer van onze huizen en onder deze is er zeker ook de meest praktische en voordelige manier van boodschappen doen.

Van kortingsbonnen tot het kopen van alleen producten van verschillende merken, er zijn zoveel manieren om te besparen op dagelijkse boodschappen en sommige mensen zijn echte meesters in deze taak. Een voorbeeld hiervan is deze moeder van 5 kinderen, die uitlegt dat ze maar twee keer per jaar boodschappen doet.

via New York Post

Advertisement
This Mama's House/YouTube

This Mama's House/YouTube

Tabitha Kelley is de oprichter van het YouTube-kanaal This Mama's House en in haar video's laat ze zien hoe je tijd en geld kunt besparen door de voorraadkast, koelkast en vriezer slechts twee keer per jaar te bevoorraden. De huisvrouw en moeder van 5 kinderen legt in haar video “De meest epische reis naar Costco tot nu toe" uit dat boodschappen doen bij de groothandel Costco haar helpt om voor zes maanden aan voorraden in te slaan en de klus te klaren om zo weinig mogelijk boodschappen te doen.

Tabitha vervolgt haar video door de aankopen van haar laatste bezoek aan Costco te laten zien, die bestaat uit voedsel en huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten. Veel producten gaan de voorraadkast in en nog veel meer in de koelkast of vriezer, en dat allemaal voor een bedrag van 7600 dollar (6900 euro).

Advertisement
This Mama's House/Youtube

This Mama's House/Youtube

"We zijn een gezin van zeven en met vijf kinderen is dit wat voor ons werkt. Niet iedereen wil deze boodschappen in één keer doen, maar ons bevalt het op deze manier”, legt de vrouw in de video uit. Bij zo'n grote hoeveelheid aankopen staat planning en organisatie hoog in het vaandel en het opslaan van alle goederen duurt lang, soms tot laat in de avond.

Tabitha ziet deze ontberingen echter met enthousiasme tegemoet en is zeer tevreden met haar beheer. Met haar organisatie hoeft ze namelijk nauwelijks wekelijks naar de winkel te gaan om brood te kopen. Geweldig!

Advertisement