Hij trouwde met een vrouw die 46 jaar ouder is dan hij: "het was liefde op het eerste gezicht"

Janine image
door Janine

16 April 2023

Hij trouwde met een vrouw die 46 jaar ouder is dan hij: "het was liefde op het eerste gezicht"
Advertisement

Er wordt gezegd dat liefde geen leeftijd kent, wanneer twee zielen die voor elkaar zijn gemaakt elkaar ontmoeten, elkaar herkennen, begrijpen ze dat ze samen kunnen zijn. Vaak heb je echter, voordat je aan een verbintenis begint, te maken met verschillende obstakels, maar als je begrijpt dat dit de juiste partner is, is er niets dat een relatie kan voorkomen. In deze gevallen is het mogelijk om zelfs wat als een onoverkomelijk obstakel wordt beschouwd, zoals het verschil in leeftijd, te overwinnen.

De hoofdrolspeler van het verhaal heeft besloten niet na te denken over hoeveel jaar verschil ze hebben, maar gewoon van elkaar te houden. Ondanks dat de man 46 jaar jonger is dan de vrouw, hebben ze ervoor gekozen om te trouwen. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement

I just like our smiles

Pubblicato da Iris Jones su Domenica 19 marzo 2023

Iris Jones is een 83-jarige Britse vrouw die trouwde met een Egyptische man, Mohamed, die 46 jaar jonger is. Toen ze elkaar ontmoetten, sloeg de vonk meteen over tussen de twee, ze begrepen binnen een paar seconden dat er een speciale verstandhouding tussen hen was. Het nieuws van hun verloving werd echter niet geaccepteerd door de familie van de vrouw, maar ze benadrukte zelf dat het haar niets kan schelen, wat haar het meest interesseert, is dat haar partner van haar houdt. De twee trouwden in Egypte en hielden de bruiloft in een fastfoodrestaurant. Het was geen conventionele bruiloft. In feite ondertekenden ze simpelweg een document in het Arabisch, waardoor het officieel werd, en gingen toen eten.

Advertisement
 Iris Jones/Facebook

Iris Jones/Facebook

"Mijn kinderen hebben onze verbintenis niet gewaardeerd - zei de vrouw -. Sterker nog, ik krijg de stille behandeling. Zodra ik kan zal ik proberen met ze te praten. Ik begrijp dat de situatie niet gemakkelijk is, omdat het verontrustend is om te zien dat hun moeder met een jongere man samen is dan zij, ik ben ook ouder dan mijn schoonfamilie, maar het maakt niet uit. Ik denk niet dat het leeftijdsverschil een belemmering is, we houden van elkaar en daar ben ik blij mee". Na de bruiloft besloot Iris mee te doen aan de show "This Morning", om een ​​oproep te doen aan de Britse regering om te overtuigen om Mohamed naar Engeland te laten komen, erop wijzend dat hij een grote aanwinst voor het land zou zijn, omdat hij een gekwalificeerde ingenieur is en goed zou zijn voor de economie.

Wat denk je dat het mogelijk is om een ​​relatie te hebben, ondanks het feit dat er een groot leeftijdsverschil is?

Advertisement