Na 8 jaar huwelijk onthult ze aan haar man dat ze zich ook aangetrokken voelt tot vrouwen

Janine image
door Janine

08 April 2023

Na 8 jaar huwelijk onthult ze aan haar man dat ze zich ook aangetrokken voelt tot vrouwen
Advertisement

Het leven is onverwacht en vol verrassingen, vaak weet je zeker dat je jezelf kent, maar dan ontdek je ineens weer iets nieuws. Het komt echter ook vaak voor dat we, op welke manier dan ook, een deel van onszelf verborgen of gemaskeerd proberen te houden, omdat het door de samenleving negatief zou kunnen worden beoordeeld. Dit leidt er dus toe dat men zijn essentie moet onderdrukken, terwijl aan de andere kant eigentijdsheid niets anders zou moeten doen dan ons in staat te stellen vrijelijk uit te drukken wat we zijn.

De hoofdpersoon van het verhaal heeft altijd geweten dat ze zich aangetrokken voelde tot vrouwen, maar ze probeerde dit deel van zichzelf te verbergen totdat ze na 8 jaar huwelijk besloot het aan haar man te vertellen. Jammer dat ze kort daarna ontdekte dat haar man ook een geheim had. Laten we eens kijken wat het is.

via Insider

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Jessica Daniels heeft altijd geweten dat ze zich aangetrokken voelde tot vrouwen, maar ze heeft voortdurend geprobeerd haar drang te onderdrukken. Ze zag deze interesse in mooie vrouwen als een verlangen om zoals zij te zijn. Maar waarschijnlijk was het niets meer dan een poging om tegen zichzelf te liegen. Na verloop van tijd leerde ze echter deze essentie van haar te accepteren en voelde ze de behoefte om dit alles aan haar man Mike te bekennen. Ze vond dat het haar plicht was om altijd transparant tegenover hem te zijn.

Advertisement

"I think he worried I'd leave him for a woman, so now I'm moving on and embracing my bisexuality."

Pubblicato da Insider su Martedì 4 aprile 2023

"Ik heb duidelijk gemaakt dat ik niets wilde veranderen tussen Mike en mij. We hadden een solide, gelukkige, monogame relatie, we waren 8 jaar getrouwd. Ik had geen interesse in het veranderen van onze dynamiek, ik wilde een deel van mijn persoonlijkheid laten zien. Hij bood zelfs aan om deze nieuwe ik van mezelf te ontdekken, maar ik weigerde. Ik wist wie en wat ik wilde, en ik had het." Jammer echter dat ze na deze onthulling achter een duister geheim van haar man kwam: hij had een buitenechtelijke affaire.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een paar maanden nadat ze haar man had bekend dat ze zich aangetrokken voelde tot vrouwen, ontdekte Jessica dat hij al een tijdje een relatie had met een andere vrouw. Op dat moment stortte haar wereld in, ze had geen zekerheid meer.

"Zijn relatie met een andere vrouw begon kort nadat ik mijn interesse in het vrouwelijke geslacht had toegegeven. Ik denk dat het nieuws hem destabiliseerde. Toen ik hoorde over zijn relatie, vertelde hij me dat hij niet meer thuis zou komen. Vanaf dat moment heb ik mezelf op de eerste plaats gezet en denk ik aan het ontdekken van deze nieuwe versie van mezelf."

Wat vind jij?

Advertisement