Ze heeft 12 kinderen en bedenkt een simpele maar effectieve manier om iedereen eten te serveren

Janine image
door Janine

26 Mei 2023

Ze heeft 12 kinderen en bedenkt een simpele maar effectieve manier om iedereen eten te serveren
Advertisement

De dagelijkse routine van elk gezin bestaat uit veel verplichtingen en talloze problemen betreft het beheer, maar zolang er maar één kind is, lijkt alles relatief eenvoudig. Stel je voor hoe moeilijk het is om 12 kinderen op te voeden met al hun behoeften, smaken, schoolroutine, sport en recreatieve activiteiten in het algemeen.

Het komt tegenwoordig zelden voor dat een gezin veel kinderen heeft, maar als het gebeurt, is het altijd erg vermoeiend om de dagelijkse routine te laten werken tussen de vaat afwassen en de was doen, bedden opmaken, schoolspullen op orde houden, kleren wassen en strijken. En het gebeurt steeds vaker dat zulke grote gezinnen hun toevlucht moeten nemen tot hun fantasie om dingen te laten werken. Het ongebruikelijke idee van deze moeder voor de maaltijd van haar 12 kinderen heeft op sociale media voor veel opschudding gezorgd. Laten we samen het verhaal ervan ontdekken.

via Dailymail

Advertisement
@doughertydozen/Instagram

@doughertydozen/Instagram

Alicia Dougherty is een 42-jarige moeder die in de staat New York woont met haar man John, 44 jaar, en hun 12 kinderen, 4 biologische en 8 geadopteerde. De vrouw heeft talloze volgers gekregen op sociale netwerken, waar ze scènes uit het dagelijkse leven van haar zeer grote familie deelt, en waar ze onlangs de video deelde van een geïmproviseerd “nacho-feestje” in het zwembad thuis.

In de video maakt de vrouw nacho's voor haar kinderen klaar met behulp van een klein babybadje als schaal. Alicia begint met het gooien van verschillende pakjes tortillachips in de bodem van het zwembad en voegt dan rundergehakt, kaassaus, sla, olijven, tomaten en zure room toe. Als de snack klaar is, verzamelen alle kinderen zich rond het zwembad om ervan te genieten door met hun handen te eten.

Advertisement

@doughertydozen/Instagram

Hoewel het bizarre idee misschien een geniale vondst is vanwege het ontbreken van borden om te wassen of weg te gooien, hebben veel sociale gebruikers gereageerd op de video en namen de vrouw de onhygiënische keuze kwalijk. Veel gebruikers noemden het weerzinwekkend. "Mijn ergste nachtmerrie", schreef een walgende gebruiker.

Veel mensen hebben echter waardering voor de vondst van Alicia, die een leuke manier heeft gevonden om haar kinderen een maaltijd te serveren, waar ze vrolijk van worden. "Zo worden herinneringen gemaakt! Goed gedaan, mamma!”, was de opmerking van een extatische gebruiker. De vrouw heeft in haar video's meerdere keren uitgelegd hoe ze maaltijden voor al haar kinderen bereidt, waarbij ze zei dat ze zich volledig wil wijden aan huishoudelijke taken, zodat haar kinderen alleen kinderen kunnen zijn. "De kinderen die aan mij zijn toevertrouwd, verdienen het om plezier te hebben, want ze hebben hun jeugd al verloren aan een moeilijk verleden", zegt ze.

Wat te zeggen? Het is misschien niet de meest hygiënische oplossing, maar haar kinderen lijken zeker gelukkig!

Advertisement