Een stel viert de ingreep waardoor ze geen kinderen meer kunnen krijgen en velen bekritiseren hen

Janine image
door Janine

23 Mei 2023

Een stel viert de ingreep waardoor ze geen kinderen meer kunnen krijgen en velen bekritiseren hen
Advertisement

De wereldbevolking groeit elke dag meer en meer. Om deze reden besluiten sommige mensen om geen kinderen te krijgen om de planeet te beschermen. Naast degenen die deze keuze om ethische redenen maken, zijn er ook mensen die ervoor kiezen geen kinderen te krijgen omdat ze zich niet klaar voelen om ouders te worden. Mama's en papa's hebben, vooral de eerste jaren, geen gemakkelijk leven, ze hebben te maken met slapeloze nachten, maar vooral met het besef dat ze vanaf dat moment constant voor een ander levend wezen zullen moeten zorgen.

De hoofdrolspelers van het verhaal hebben besloten geen kinderen te krijgen en een operatie uit te voeren waardoor ze geen ouders kunnen worden. Jammer echter dat deze beslissing de gebruikers van sociale media in opstand heeft gebracht. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Bb Mundo

Advertisement
natymon8/Instagram

natymon8/Instagram

Nathalie en Andrés zijn een Colombiaans stel dat een belangrijke beslissing heeft genomen, namelijk om geen kinderen te krijgen, ze willen niet dat de overbevolking van de planeet ook van hen afhangt. Bovenal zijn ze ervan overtuigd dat ze door deze keuze meer tijd en middelen zullen hebben om van hun relatie te genieten en hun persoonlijke en professionele doelen na te streven. Inmiddels waren ze allebei overtuigd van het pad dat ze wilden volgen, en daarom onderging Andrés een operatie waardoor hij geen kinderen zou kunnen krijgen.

Dit alles maakte hen zo gelukkig dat ze besloten het nieuws op hun Instagram-profielen te delen: "We willen een grote vreugde met jullie delen, we zullen nooit ouders worden. We accepteren een leven waarin we spelletjes voor onszelf zullen kopen, maar zo zullen we ook in staat zijn om zonder beperkingen te reizen. Onze belangrijkste reden is echter om bij te dragen aan het behoud van de planeet die overbevolkt is. In plaats van kinderen te krijgen, hebben we er de voorkeur aan gegeven honden te nemen".

Advertisement
natymon8/Instagram

natymon8/Instagram

Na dit nieuws waren de gebruikers van sociale media verdeeld tussen degenen die het paar verdedigden en degenen die hen in plaats daarvan hard bekritiseerden, waarbij ze benadrukten dat honden niet de voorkeur kunnen krijgen boven kinderen, maar vooral dat het een verkeerde beslissing van hen is, omdat ze van gedachten zouden kunnen veranderen en op deze manier nooit kinderen kunnen krijgen.

Wat vind jij?

Advertisement