Hij koopt een zak bananen in de supermarkt en vind daarin een enorme, giftige spin

Janine image
door Janine

16 April 2023

Hij koopt een zak bananen in de supermarkt en vind daarin een enorme, giftige spin
Advertisement

Boodschappen doen in je vertrouwde supermarkt is een gewoonte die miljoenen mensen verenigt, die ongeveer één keer per week hun favoriete etenswaren kopen om goede en veilige producten te garanderen. Er kunnen zich echter soms ongemakken voordoen die een van de meest aangename momenten voor mensen, namelijk eten, kunnen veranderen in momenten van pure angst: dit is wat er gebeurde met een Engelse man die zijn zak bananen opende, waarin hij een giftig spin van enorme omvang vond.

via New York Post

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Stel je voor dat je een tussendoortje wilt eten en dat je na het openen van de verpakking voor een niet bepaald vriendelijk dier staat: wat zou je reactie zijn? Craig Harrison maakte deze ervaring mee en, zoals je je kunt voorstellen, was dat niet bepaald prettig. De man, die 35 jaar is en in Windsor, in Engeland woont, was naar de Tesco-supermarkt gegaan om zijn eten te kopen, waaronder een tros bananen.

Toen hij echter thuiskwam en de zak opende, vond hij er een jachtspin in, een nogal giftig exemplaar, en verklaarde dat hij nog nooit van zijn leven zo bang was geweest. Het lijkt erop dat het dier ongemerkt meer dan 6.000 kilometer van de Dominicaanse Republiek naar het huis van Harrison heeft afgelegd, die de spin in een doos moest doen die hij thuis had om vervolgens af te leveren bij de dienst ongediertebestrijding van de supermarkt.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Tesco verontschuldigde zich bij Craig na het incident en bood hem £100 compensatie aan voor de emotionele schok. De man heeft echter nog niet besloten of hij het accepteert. Het exemplaar dat hij vond heeft acht poten en behoort naar schatting tot de grootste soort spinnen ter wereld: ze kunnen namelijk wel 30 centimeter groot worden. Hun beet kan pijn en zwelling veroorzaken. Bovendien zat de spin in Harrisons zak op een cocon eitjes, ongeveer 200 stuks.

"Ik denk niet dat ik ooit eerder zo'n reactie heb gehad, ik was compleet van mijn stuk. Ik had geen idee dat er een jagerspin in de zak zat dat ik in de winkel had gekocht. Het had zich ongezien tussen de bananen genesteld, op een cocon met eitjes. De zak was niet helemaal transparant, waardoor het zicht werd belemmerd”. Pas nadat hij de eerste banaan had gegeten, zag hij hem uit de zak komen, doodsbang.

Nope, no, absolutely not, no way 🕷😱

Pubblicato da Metro su Giovedì 13 aprile 2023

"Ik heb geen fobie voor spinnen, maar dit was ongewoon! Mijn familie en vrienden konden het niet geloven." De man waarschuwde andere klanten om voorzichtig te zijn met hun aankopen, vooral als het gaat om voorverpakte groenten en fruit. "Het is niet onmogelijk voor wezens om op deze manier onze huizen binnen te dringen."

"We vonden het vervelend toen we hoorden van de ervaring van meneer Harrison", zei een woordvoerder van Tesco.

Hoe zou jij hebben gereageerd in Craigs plaats?

Advertisement