Ze bestelt een broodje en vindt er een hagedis in, het fastfoodrestaurant biedt haar 10% korting op haar volgende aankoop

Janine image
door Janine

29 Juli 2022

Ze bestelt een broodje en vindt er een hagedis in, het fastfoodrestaurant biedt haar 10% korting op haar volgende aankoop
Advertisement

Van tijd tot tijd een maaltijd in een fastfood eten is de gewoonte van velen, maar soms horen we vreemde "vondsten" in de broodjes die consumenten enigszins perplex laten. Hoewel het ongetwijfeld lekker is, is "junkfood" herhaaldelijk beschuldigd van het verbergen van bizarre verrassingen, zoals in het geval van een Franse vrouw die een beroemde keten aanklaagde omdat ze, nadat ze in haar hamburger had gebeten, er een hagedis in had gevonden.

via Daily Express

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Het absurde verhaal speelde zich af in Frankrijk, vlakbij Parijs, waar een dertigjarige vrouw naar McDonald's ging om een afhaalmaaltijd te bestellen. Toen ze echter begon te eten, besefte ze dat er iets mis was. "Na de eerste hap voelde ik dat er iets vreemds was. Ik opende het broodje en ontdekte dat er een hagedis in zat.” Een vriendin van de ongelukkige klant zei bovendien dat "er saus op lag, dus de kok moet het gezien hebben".

De vrouw besloot terug te gaan naar het fastfoodrestaurant om aan het personeel uit te leggen wat er was gebeurd, maar ze kreeg een onvriendelijk antwoord en, in plaats van een verontschuldiging, het aanbod van 10% korting op de aankoop van het volgende broodje. "Ik kreeg de indruk dat ze niet verrast waren, er was niet eens een manager om mee te praten", legde ze uit.

De vrouw werd vervolgens benaderd door een leidinggevende, die voorstelde om contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappij van de keten. "Dat betekent dat ze erkenden dat er een probleem was. Wat ik echt wilde, was dat ze zich verontschuldigden."

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De cliënt besloot de hagedis te bewaren en naar een advocaat te gaan om een ​​klacht in te dienen. In reactie hierop zei McDonald's de klacht serieus te nemen en een onderzoek in te stellen binnen het filiaal, dat geen enkele nalatigheid aan het licht bracht. "We zullen doorgaan met het leveren van al het nodige bewijs aan de rechter", zei een woordvoerder van het bedrijf. "Voedselkwaliteit en veiligheid hebben de hoogste prioriteit voor het merk en als gevolg daarvan worden er tal van controles uitgevoerd bij het bereiden van de menu's."

De fastfood beweert daarom samen te werken met justitie om licht te werpen op het incident, aangezien de gezondheid van klanten het allerbelangrijkste is. Wat zou jij in de plaats van de vrouw hebben gedaan nadat je zo'n ontdekking had gedaan en dezelfde "compensatie" had ontvangen?

Advertisement