Ze worden wakker en zien een enorme python die via een slaapkamerraam probeert binnen te komen

Janine image
door Janine

03 September 2022

Ze worden wakker en zien een enorme python die via een slaapkamerraam probeert binnen te komen
Advertisement

Een van de dieren waar veel mensen uit de buurt willen blijven, is de python. Deze wezens leven gelukkig ver van bewoonde centra, maar het gebeurt steeds vaker dat ze "wandelingen" maken in de stad. Meestal zijn het echter slangen die in gevangenschap zijn grootgebracht en die erin slagen uit hun vitrines te ontsnappen. Dit is wat er gebeurde in de vroege uurtjes van een ochtend in een wijk van de Engelse stad Southampton.

Het leek op een ochtend zoals alle anderen toen plotseling Jenny Warwick, een 62-jarige vrouw, uit het raam keek en een slang zag die de slaapkamer van haar buren probeerde binnen te komen.

via Dailymail

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De vrouw merkte op het eerste gezicht niets vreemds op, maar voelde dat er iets mis was. Een nadere inspectie van het huis onthulde wat er aan de hand was. Wat aanvankelijk op een pijp leek, bleek even later een python te zijn die het open raam van de buren probeerde binnen te dringen: "Ik zag iets op het dak en ik dacht dat het een plastic pijp moest zijn, maar toen begon zijn kop te bewegen". Jenny, geschokt door wat er gebeurde, waarschuwde haar man onmiddellijk, maar hij geloofde haar niet, totdat hij het tafereel met eigen ogen zag.

Advertisement

Degenen die de ongewenste gast in huis aantroffen, probeerden, volgens wat de vrouw die het van buiten bekeek, hem met een bezem weg te duwen om te voorkomen dat hij naderbij kwam en slaagden erin hem vervolgens uit het raam te duwen. Het dier belandde vervolgens op een auto en veroorzaakte een luide dreun.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

In die buurt woont een slangenliefhebber, bekend bij de bewoners van het gebied. Bij het horen van het nieuws dachten alle aanwezigen dat het van hem was. Om deze reden zijn velen naar zijn appartement gegaan om hem op de hoogte te stellen. De python was niet van hem, maar hij stelde voor hem in zijn vitrine te houden totdat de echte eigenaar was gevonden. Gelukkig werd in korte tijd ontdekt van wie het dier was en werd het mee naar huis genomen.

Je ogen openen en een slang van ongeveer 5 meter lang zien is zeker niet fijn wakker worden.

Hoe zou jij gereageerd hebben als je een slang in huis had gevonden zodra je wakker werd?

Advertisement