Hij verplaatst de deken om te gaan liggen en vind een gigantische slang in bed

Janine image
door Janine

27 Maart 2023

Hij verplaatst de deken om te gaan liggen en vind een gigantische slang in bed
Advertisement

In sommige delen van de wereld is het mogelijk om in contact te komen met extreem gevaarlijke of in ieder geval zeer angstige dieren. Het komt vaak voor dat de mens besluit heel dicht bij de natuurlijke leefgebieden van deze wezens te bouwen, wat deze laatsten ertoe kan brengen om in sommige gevallen te vluchten, in andere om niet langer bang te zijn voor mensen en steeds dichterbij te komen.

In Australië bijvoorbeeld laten veel dieren zich niet meer intimideren door individuen, zozeer zelfs dat ze besluiten om stedelijke gebieden of zelfs appartementen binnen te gaan.

Nu zal iedereen echter veel beter opletten voor het slapen gaan. De mannelijke hoofdrolspeler van het verhaal tilde de dekens op om in bed te kruipen en bevond zich voor een slang. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement
Zachery's Snake and Reptile Relocation/Facebook

Zachery's Snake and Reptile Relocation/Facebook

De gruwelijke en angstaanjagende ontdekking van deze Australische man heeft veel mensen ertoe aangezet om onder de dekens te kijken voordat ze gaan slapen, ze zouden niet midden in de nacht een slang in hun bed willen vinden.

De hoofdpersoon van het verhaal vond zijn bed bezet door een enorme bruine slang. Op dat moment was hij natuurlijk bang, maar hij wist kalm te blijven en de specialisten van de dierenopvang, Zachery's Snake and Reptile Relocation, te bellen. Het was hetzelfde bedrijf dat de foto's op zijn Facebook-pagina plaatste en vertelde over het gebeurde, met als onderschrift: "controleer je bed vanavond goed!".

Het lijkt erop dat de slang werd onderbroken tijdens een dutje in de warmte, onder de dekens. Zodra hij het ontdekte hief hij zijn hoofd op en bekeek de omstanders zorgvuldig alsof hij gestoord werd bij het wakker worden.

Advertisement
Zachery's Snake and Reptile Relocation/Facebook

Zachery's Snake and Reptile Relocation/Facebook

De lokale bewoners waren verbijsterd door dit nieuws, zodanig dat ze nu, voordat ze onder de dekens kruipen, zorgvuldig zullen controleren of er geen ongewenste gast in het bed ligt. Bovenal hebben velen opgemerkt: "nu weet ik dat ik vannacht een nachtmerrie zal hebben", “ik zal waarschijnlijk nooit meer slapen in mijn hele leven, ik ben bang om wakker te worden en een slang naast me te vinden" of, nogmaals, “ik hoop dat de deuren van mijn huis de reptielen kunnen weren, ik ben doodsbang voor ze".

Als jij deze man zou zijn, wat zou je dan hebben gedaan?

Advertisement