Ze koopt haar eerste huis waar ze jaren voor gespaard had: ze vindt 10 slangen in de muren

Janine image
door Janine

11 Mei 2023

Ze koopt haar eerste huis waar ze jaren voor gespaard had: ze vindt 10 slangen in de muren
Advertisement

Een huis kopen is voor ieder individu een belangrijke stap, het betekent zowel vanuit psychologisch als economisch oogpunt een behoorlijke inspanning. Allereerst moet je jarenlang geld opzij zetten. Na het bereiken van een aanzienlijk bedrag moet je op zoek naar het huis, dit aspect lijkt altijd onoverkomelijk, omdat het bijna onmogelijk lijkt om de perfecte woning te vinden. Als je al deze obstakels hebt overwonnen en erin geslaagd bent om je droomhuis te kopen, hoef je er alleen maar in te trekken. De hoop is dat er geen andere problemen zullen zijn op het moment dat je het pand betreedt.

De moeder, hoofdpersoon van het verhaal, hoopte sereen in haar nieuwe huis te kunnen leven, dat ze met haar spaargeld had gekocht. Jammer echter dat ze een paar dagen na de verhuizing 10 slangen in de muren aantrof. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Amber Hall is een 42-jarige moeder die, na jarenlang te hebben gespaard, erin slaagde haar droomhuis met vier slaapkamers en twee badkamers te kopen in Centennial, in Colorado (Verenigde Staten). Ze kon niet wachten om te verhuizen, maar een paar dagen nadat ze haar nieuwe huis in bezit had genomen, ontdekte ze dat er een slangenplaag was, die zich in de muren verstopten.

De vrouw ontdekte de ongewenste bezoekers bij toeval, ze merkte dat haar hond naar de muur van de garage staarde, toen ze beter keek, realiseerde ze zich dat er een slang langs de muur kroop. Hoewel ze er bang voor was, dacht ze niet dat het daar zou kunnen wonen. Alles werd echter duidelijker toen ze er nog een vond die opgerold op de vloer lag bij een spleet in de muur. Toen ze haar hand op de muur legde, voelde ze trillingen en warmte, waarvan ze dacht dat die afkomstig waren van andere slangen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Mijn kinderen en ik - zei Amber - zijn bang om te slapen en we hebben niet de moed om de badkamer te gebruiken, omdat er plotseling slangen voor ons kunnen verschijnen. Ik ben bang dat er slangen in mijn dozen of ergens anders verstopt zitten”. Om die reden besloot de moeder zo'n 1.000 dollar (910 euro) uit te geven om slangenverdelgers in te huren om de 10 ongewenste gasten te verwijderen, volgens experts waren ze daar al zo'n twee jaar.

Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Advertisement