Tijdens een vlucht werd een slang gevonden in de cabine: chaos onder passagiers tijdens de landing

Janine image
door Janine

20 November 2022

Tijdens een vlucht werd een slang gevonden in de cabine: chaos onder passagiers tijdens de landing
Advertisement

Er zijn dingen die lijken alsof ze alleen kunnen gebeuren in de ergste dromen en films, maar soms gebeuren ze ook in het echte leven. Dit zijn situaties waarin je jezelf nooit zou willen bevinden, zoals het ontmoeten van een slang. En als een ontmoeting met hem op straat een bron van zorg kan zijn die eenvoudig kan worden opgelost door simpelweg van richting te veranderen, stel je dan voor in welke moeilijkheden je zou kunnen komen als de ontmoeting in een vliegtuig zou plaatsvinden, zoals in de beroemde film "Snakes on a plane” uit 2006, waarin een man slangen bevrijdt aan boord van een vliegtuig.

Je zou zeggen dat het onmogelijk is, maar blijkbaar toch niet. Laten we samen uitzoeken wat er is gebeurd met de ongelukkige passagiers in business class van een vlucht van United Airlines.

via News.com

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Een kousebandslang werd gezien aan boord van een vliegtuig uit Tampa, Florida, dat op het punt stond te landen op Newark Liberty International Airport in New Jersey. Het reptiel werd opgemerkt door een passagier in business class en alle aanwezigen begonnen te schreeuwen en probeerden op hun stoelen te kruipen toen het vliegtuig op de landingsbaan taxiede.

Het cabinepersoneel slaagde erin de kalmte te bewaren en de orde onder de aanwezigen aan boord te herstellen en waarschuwde de luchthavenautoriteiten onmiddellijk voor de onverwachte passagier; zij zorgden voor het dier onmiddellijk nadat de passagiers van boord waren gegaan. Het exemplaar was, in tegenstelling tot die in de beroemde film, niet giftig en werd door experts gemakkelijk verwijderd en in het wild vrijgelaten zonder gevolgen voor eigendommen of mensen of vertragingen op de luchthaven, maar veroorzaakte toch aanzienlijke chaos onder bange passagiers.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

De oorzaken en hoe de slang in het vliegtuig terecht is gekomen, zijn onbekend, maar hoewel dit zeer zeldzaam is, is het niet de eerste keer dat het gebeurt. Zo was een vlucht van AirAsia in Maleisië tot een ongeplande omweg gedwongen, juist vanwege een slang die in het lichtpaneel was gespot, terwijl in Californië soms ratelslangen in stilstaande vliegtuigen in de Mojave-woestijn sluipen.

Een nare droom waaruit men snel hoopt te ontwaken, waarin de werkelijkheid net zo absurd wordt als fictie, maar deze keer gelukkig voor iedereen een gelukkig einde had.

Advertisement