Hij gaat naar de badkamer voordat hij gaat slapen en vindt een python in het toilet

Janine image
door Janine

05 Maart 2023

Hij gaat naar de badkamer voordat hij gaat slapen en vindt een python in het toilet
Advertisement

Het gebeurt vaak 's nachts dat je moet opstaan ​​om naar het toilet te gaan. Meestal is het een actie die plaatsvindt zonder erbij na te denken, omdat we nooit zouden verwachten een dier te vinden dat op de loer ligt in het toilet. Op die momenten faalt ongetwijfeld de helderheid die men zou hebben als men wakker is en is het moeilijk om kalm te blijven. Ook al zou het op klaarlichte dag gebeuren, het is altijd een beangstigende gebeurtenis. Ook al is het moeilijk, je moet kalm blijven en een expert bellen.

De mannelijke hoofdrolspeler van het verhaal ging 's nachts naar het toilet, maar toen hij de wc-bril optilde, realiseerde hij zich dat een python zich in zijn toiletpot had genesteld. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via 7sur7

Advertisement
Pixinio- Not the actual photo

Pixinio- Not the actual photo

Voor het slapengaan heeft iedereen zijn eigen routine. Deze Thaise man was van plan om naar bed te gaan, maar moest een omweg maken naar de badkamer. Als hij had geweten wat er ging komen, had hij het misschien vermeden. Nadat hij de badkamer was binnengelopen, en hij de toiletpot naderde, zag hij er iets vreemds en ongewoons in. Een python was erin geslaagd om de afvoer in te gaan. Hij probeerde het toilet te verlaten, maar toen hij de man zag trok hij zich terug.

Advertisement

Terrifié, il n'ose plus utiliser ses toilettes depuis l'incident.

Pubblicato da Demotivateur su Martedì 28 febbraio 2023

Bij deze gelegenheid was het de vaardigheid van de man om kalm te blijven en onmiddellijk te begrijpen wat hij moest doen, dat wil zeggen de experts bellen, zodat ze de slang konden weghalen. Toen de professionals arriveerden, was er echter geen spoor meer van: ​​het was volledig verdwenen.

Het nieuws verontrustte de hele buurt, die enige tijd hun riolering en toiletten in de gaten hield, maar gelukkig verdween de ongewenste gast volledig. De buurt kon eindelijk opgelucht ademhalen.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het is niet de eerste keer dat een dergelijke gebeurtenis zich voordoet, het gebeurt vaak als er een liefhebber va reptielen in de buurt is die ze thuis houdt, zoals gebeurde met een 65-jarige Oostenrijkse man die midden in de nacht wakker werd om naar het toilet te gaan, maar toen hij binnenkwam, vond hij een python in het toilet. In dit geval was de slang echter ontsnapt uit het appartement van de buurman.

Wat zou jij doen als zoiets jou zou overkomen? Zou jij kalm kunnen blijven en weten wat je moest doen, net als de Thaise man?

Advertisement