Ze vinden een python in de bank: een professional heeft hem eruit gehaald (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

17 September 2022

Ze vinden een python in de bank: een professional heeft hem eruit gehaald (+ VIDEO)
Advertisement

Na een hele dag werken, is het eerste wat je wilt doen wanneer je thuiskomt, je ontspannen, jezelf opfrissen, alles vergeten wat er is gebeurd en een leuke avond doorbrengen met je gezin. Meestal brengen we na het eten, voordat we naar bed gaan, samen tijd door op de bank voor de tv, misschien in het gezelschap van een goede film.

Waarschijnlijk was dit ook de wens van deze Australische familie, die echter geen tijd had om op de bank te zitten, omdat ze er meteen van af sprongen. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Upi

Advertisement
SunshineCoastSnakeCatchers/Facebook - Screenshot

SunshineCoastSnakeCatchers/Facebook - Screenshot

Deze Australische familie, uit Palmwoods, vond een ongewenste gast in hun huis, een python die vastzat in de bank in de woonkamer. Het is niet de eerste keer dat men met een dergelijke situatie wordt geconfronteerd, maar prettig is het zeker niet. Wetende dat je op een slang zit, zou iedereen verontrusten, zelfs de meest dappere. Reptielen bezoeken mensen heel vaak, maar omdat ze zeer snelle en flexibele dieren zijn, kunnen ze zelfs in de krapste ruimtes sluipen en daar blijven totdat ze worden gevonden.

Advertisement
SunshineCoastSnakeCatchers/Facebook - Screenshot

SunshineCoastSnakeCatchers/Facebook - Screenshot

Nadat hij het huis was binnengeslopen, had de python vrij baan omdat hij in korte tijd de perfecte schuilplaats voor hem wist te vinden. In het midden van de woonkamer van het huis stond een verstelbare bank, dit betekent dat er onder de zachte kussens een mechanisme zit dat wordt gevormd door tandwielen. De slang kroop de bank in en verstopte zich daar enkele uren totdat de familie het opmerkte.

Eerst werd natuurlijk de Sunshine Coast Snake Catchers gebeld, een instelling die zich bezighoudt met het herstel en de vrijlating van reptielen. Het bedrijf stuurde onmiddellijk zijn expert, Stuart McKenzie, om de situatie te bekijken. Alles werd zonder problemen opgelost, ook al bemoeilijkte de grote omvang van de python het werk. Nadat hij hem had gepakt, werd hij vrijgelaten in het bos.

Snake Inside Recliner Couch!

Snake Inside Recliner Couch! Check this out! We arrived to a decent sized Carpet Python hiding inside of a family's recliner couch which was refusing to come out! It took a while and was a delicate process but we were able to get the snake out eventually and relocate it back into the bush. Call us anytime for professional, reliable and fast snake catching services, 24/7. 0409536000

Pubblicato da Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 su Domenica 4 settembre 2022

"Het kostte wat tijd - legde McKenzie uit - en het was een delicate klus, maar uiteindelijk hebben we hem kunnen bevrijden en hem terug naar het bos kunnen brengen." Dit alles was te zien via een video op Facebook waarop de hele "redding" te zien was.

De familie was in staat om kalm te blijven en onmiddellijk de experts te bellen, hoe zou jij hebben gehandeld?

Advertisement