Ze besluit met zichzelf te trouwen, maar heeft de volgende dag spijt van haar beslissing

Janine image
door Janine

13 Maart 2023

Ze besluit met zichzelf te trouwen, maar heeft de volgende dag spijt van haar beslissing
Advertisement

Beslissen om te trouwen is zeker een belangrijke beslissing en vereist dat beide mensen absoluut overtuigd zijn van de stap die ze gaan zetten. In sommige uitzonderlijke gevallen is het echter niet nodig dat twee partners het eens zijn als er slechts één persoon bij het huwelijk betrokken is. Dat klopt: sommige vrouwen besluiten om met zichzelf te trouwen en niet met een ander persoon, waarmee ze laten zien hoeveel liefde ze voor zichzelf voelen. Dat gold ook voor een jong Argentijns meisje, dat echter al 24 uur later spijt lijkt te hebben van haar beslissing. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Semana

Advertisement

Sofía Maure bracht Twitter-gebruikers in vervoering door een afbeelding van zichzelf in een prachtige witte trouwjurk te posten. De jurk was compleet met elk detail, inclusief de klassieke sluier. De vierentwintigjarige verbijsterde de volgers vervolgens door te specificeren dat ze niet op het punt stond met een partner te trouwen, maar met zichzelf.

In feite was het verlangen om te trouwen zodanig dat ze haar wens wilde vervullen zonder noodzakelijkerwijs een zielsverwant te hebben met wie ze deze droom kon bekronen.

Dus moe van nog steeds vrijgezel te zijn en enthousiast om het ontroerende huwelijksavontuur te beleven, vond Sofía een alternatieve oplossing: ze kocht niet alleen de jurk, maar ook de taart om het evenement te vieren, en wijdde dit alles aan de liefde voor zichzelf en door met zichzelf te "trouwen". “Vandaag is een van de gekke momenten in mijn leven. Ik heb een trouwjurk gekocht en ik heb een bruidstaart gemaakt om te trouwen", schreef ze in de post. Op dat punt vroegen gebruikers haar nieuwsgierig om ook de afbeelding van de taart te laten zien, en ze werden meteen tevreden gesteld.

Advertisement

Het lijkt er echter op dat de idylle met zichzelf niet lang duurde: slechts 24 uur later verklaarde ze namelijk dat ze spijt had van haar keuze, vertrouwend op haar intentie om informatie over de mogelijkheid van een "scheiding" op het sociale netwerk te krijgen. "Update: op een dag ga ik trouwen en ik kan er niet meer tegen", voegde ze er de volgende dag aan toe, wat leidde tot de ironie van gebruikers die de kans niet lieten liggen om haar aan te moedigen om met een aantal van hen uit te gaan.

Velen hebben zichzelf voorgesteld als mogelijke kandidaten, aangezien Maure zowel jong als mooi is. "Ik raad de huwelijkse voorwaarden aan", schreef iemand, terwijl een ander eraan toevoegde: "Sofi, als je met me wilt trouwen, ik ben zo slecht nog niet.”

Wat zou je haar adviseren, met zichzelf getrouwd blijven of een partner zoeken met wie ze een echt huwelijk kan aangaan?

Advertisement