Ze ontmoeten elkaar op een datingsite en beginnen elkaar het hof te maken: ze ontdekken dat ze moeder en zoon zijn

Janine image
door Janine

26 Oktober 2022

Ze ontmoeten elkaar op een datingsite en beginnen elkaar het hof te maken: ze ontdekken dat ze moeder en zoon zijn
Advertisement

Een manier die vaak wordt gebruikt om nieuwe mensen te ontmoeten, is internet en sociale media, oftewel virtuele netwerken die verschillende mensen met elkaar verbinden. Het is dan aan ieder van hen om te kiezen of ze hun kennis willen voortzetten en verdiepen door te besluiten een ontmoeting te organiseren of niet.

Wanneer je iemand virtueel kent, probeer je, voordat je elkaar in het echt ziet, de ander te begrijpen en of er affiniteit is, of je dezelfde interesses en dezelfde passies hebt. Passen al deze elementen perfect bij elkaar, dan vindt er meestal een ontmoeting plaats. De momenten die eraan vooraf gaan zijn vol optimisme, maar vooral hoop dat ook na de ontmoeting de vonk zal blijven bestaan ​​die tot dat moment heeft geleid.

Deze man schreef zich in op een datingsite en begon te "chatten" met een vrouw, maar hij had nooit verwacht dat wanneer hij haar in het echt zou leren kennen, hij zijn moeder voor hem zou vinden.

via Il Messaggero

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Wanneer je je aanmeldt op datingsites, kies je meestal een nickname om je identiteit geheim te houden. De eerste stap, in deze gevallen, is om te beginnen met schrijven naar de andere persoon. Pas later, als de twee in harmonie zijn, kunnen ze besluiten om meer informatie uit te wisselen, te beginnen met de naam.

Deze man besloot om lid te worden van de site en kort daarna begon hij te "chatten" met een vrouw. Ze konden het zo goed met elkaar vinden, dat ze urenlang via berichten kletsten, totdat ze besloten elkaar te ontmoeten. Jammer, dat de vrouw met wie de jongen een grote harmonie vond zijn moeder was.

Deze moeder en zoon maakten, zonder te weten wie ze zouden zien, een afspraak en gingen naar de aangewezen plek. Toen ze elkaar echter ontmoetten, wilden ze geen van beiden hun ogen geloven, want met enorme verbazing ontdekten ze dat de een de "single" van de ander was en vice versa.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Naar een ontmoeting gaan en oog in oog komen te staan ​​met je moeder of kind is niet de beste situatie. Dit verhaal heeft dus een negatieve kant gekregen, waardoor de twee hoofdrolspelers er geen goede herinneringen aan zullen hebben.

Waarschijnlijk zal wat er is gebeurd hen ervan weerhouden om via datingsites nieuwe virtuele kennissen te zoeken.

Wat vind jij?

Advertisement