Ze ontdekt dat haar dochter geen kinderen wil: ze besluit opnieuw zwanger te worden

Janine image
door Janine

22 Maart 2023

Ze ontdekt dat haar dochter geen kinderen wil: ze besluit opnieuw zwanger te worden
Advertisement

Elke dag worden er nieuwe levens geboren in de wereld. Er wordt aangenomen dat het een grote vreugde is om ouders te worden. Er zijn echter ook mensen die, ondanks dat ze dromen om vader of moeder te worden, er niet in slagen, aan de andere kant zijn er mensen die om redenen die verband houden met de overbevolking van het land of om puur persoonlijke redenen besluiten geen kinderen te krijgen.

De hoofdpersoon van het verhaal is een moeder die, nadat ze had ontdekt dat haar dochter geen kinderen wil, besluit nog twee kinderen op de wereld te zetten. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via ask_aubry/Twitter

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De hoofdpersoon van het verhaal is een 42-jarige vrouw, op sociale media bekend onder het pseudoniem ask_aubry, die een 22-jarige dochter heeft. Haar verhaal is bekend geworden, omdat ze op sociale netwerken de reden wilde vertellen waarom ze besloot om nog twee kinderen te baren, omdat haar dochter bekende dat ze zich niet geschikt voelt om moeder te worden. Om deze reden nam ze de beslissing om geen kinderen te krijgen.

De moeder wijst er in de post op dat de nieuwe generaties geen kinderen meer willen. Het is dus aan de ouderen om kinderen op de wereld te zetten.

"Mijn dochter - legde de vrouw in de post uit - wil geen kinderen. Dus ben ik gedwongen om te bevallen en twee kinderen groot te brengen die zij had moeten baren. We maken zelfs grapjes dat mijn dochter van anderhalf jaar oud, oftewel haar zus, in werkelijkheid haar dochter is. Het is tenslotte geen grap, het is een beetje de waarheid. Ik moest compenseren".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Met dit bericht wilde de vrouw niet alleen vertellen over haar keuze, maar ook haar teleurstelling uitspreken over de keuze van haar dochter, die besloot geen kinderen te willen.

Het grootste probleem van geen kinderen willen is volgens de 42-jarige vrouw dat er zielen zijn die op alle mogelijke manieren proberen deel uit te maken van het gezin en als haar 22-jarige dochter geen kinderen wil dan moet ze in haar plaats het werk doen. Sommigen hebben kritiek geuit op de keuze van de moeder, omdat ze vinden dat ze de wensen van haar dochter had moeten respecteren. Dit alles zou kunnen worden gezien als een oplegging.

Wat vind je van de houding van deze moeder?

Advertisement