Gebruikers denken dat zijn vrouw alleen voor het geld bij hem is: de man snoert hen de mond

Janine image
door Janine

14 April 2023

Gebruikers denken dat zijn vrouw alleen voor het geld bij hem is: de man snoert hen de mond
Advertisement

Liefde is niets meer dan een samensmelting van karakters, een perfecte harmonie tussen twee zielen. Te vaak denken we dat dit alles te herleiden is tot het uiterlijk, maar dat is niet zo. Een relatie is gebaseerd op een veel steviger fundament dan een sterke fysieke aantrekkingskracht, er moet een grote verstandhouding tussen de twee mensen zijn, om elkaar in één oogopslag te kunnen begrijpen. Gemeenheid ligt echter altijd op de loer. Dit raakte het stel waar we het over gaan hebben.

Velen beweren zelfs dat de vrouw van de mannelijke hoofdrolspeler van het verhaal te knap is in vergelijking met hem en daarom is de reden waarom ze misschien heeft besloten met hem te trouwen uitsluitend economisch. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement

Scott, uit Houston, Texas (Verenigde Staten), en zijn vrouw Divine, oorspronkelijk afkomstig uit de Filipijnen, vormen een solide stel en laten zich niet beïnvloeden door kwaadsprekers, die beweren dat ze alleen besloot zich met hem te verloven voor zijn geld. Hun relatie is ontstaan op sociale media. Het begon allemaal dankzij een verkeerd bericht op Facebook. Sindsdien zijn ze niet meer gestopt met praten. Aanvankelijk hadden ze besloten een langeafstandsrelatie aan te gaan.

Scott was de situatie echter beu en koos ervoor om het vliegtuig te pakken en naar de Filippijnen te gaan om Divine te ontmoeten en met haar te trouwen. Na enige tijd keerde hij zonder haar terug naar Amerika en gedurende 4 jaar leefden ze in een huwelijk op afstand. Totdat de vrouw besloot definitief naar de Verenigde Staten te verhuizen om aan de zijde van haar partner te zijn.

Advertisement

Onder hun foto's en video's bekritiseren veel gebruikers hen, wijzend op hun vermeende ongelijkheid in schoonheid. Veel gebruikers beweren dat Divine te mooi is om met Scott te zijn en dat de reden waarom ze besloot met hem te trouwen hoogstwaarschijnlijk uitsluitend economisch is.

Na het lezen van al deze reacties besloot het stel te reageren via een video. In de clip zien we het meisje zich tot Scott wenden en zeggen: "ze zeggen dat je helemaal niet knap bent". Hij draait zich om en kijkt zijn vrouw in de ogen en antwoordt: "Het kan me niet schelen wat mensen denken, het belangrijkste is dat jij denkt dat ik mooi ben".

Wat vind jij?

Advertisement