Haar man verwijt haar niets in huis te doen: ze neemt op voorbeeldige wijze wraak

Janine image
door Janine

12 Juni 2023

Haar man verwijt haar niets in huis te doen: ze neemt op voorbeeldige wijze wraak
Advertisement

Een van de fundamentele aspecten in de loop van het bestaan is het verwerven van een zekere mate van autonomie. Vooral als je besluit om alleen te gaan wonen, wordt het noodzakelijk om te leren wat als huishoudelijk werk wordt beschouwd, oftewel afwassen, stofzuigen, de was doen en ophangen. Wanneer je gaat samenwonen, moeten deze taken niet aan één persoon worden gedelegeerd, maar moeten ze worden gedeeld, om een ​​van de twee leden van het paar niet te zwaar te belasten.

De vrouwelijke protagonist van het verhaal, dat we gaan vertellen, moe van het continu schoonmaken, zonder enige voldoening te ontvangen, heeft besloten te stoppen met opruimen en schoonmaken van het huis. Het gebeurde allemaal nadat haar man haar had gezegd dat ze niets doet om het appartement netjes te houden. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement
la.donnelly/Instagram

la.donnelly/Instagram

Lindsay Donnelly, op sociale media bekend onder het pseudoniem la.donnelly, runt, naast dat ze moeder is, een bedrijf in community marketing, desondanks weet ze ook huishoudelijke taken zoals het huis schoonmaken en opruimen uit te voeren. Deze dynamiek werd echter door de vrouw onderbroken toen haar man haar vertelde dat ze niets in huis deed.

Om deze redenen besloot ze haar partner te laten zien hoe het huis eruit zou zien als ze er echt niet meer voor zou zorgen. Twee dagen lang raakte ze niets aan, liet de wasmand zich vullen met kleren, liet het stof op de vloeren zich ophopen en de afwas bleef zich opstapelen in de gootsteen.

Advertisement
la.donnelly/Instagram

la.donnelly/Instagram

Ze besloot het resultaat van twee dagen zonder schoon maak vast te leggen, om te laten zien hoe belangrijk haar werk werkelijk was. Vervolgens plaatste ze de video op haar profielen. Nadat ze had gezien wat het betekende om thuis niets te doen, verontschuldigde de man zich tegenover zijn vrouw voor zijn bewering.

la.donnelly/Instagram

la.donnelly/Instagram

De video werd natuurlijk door veel mensen becommentarieerd. De meeste gebruikers steunden de vrouw die vonden dat haar man ongelijk had in het doen van die uitspraken: "als mijn partner zoiets had gezegd, zou ik onmiddellijk een scheiding hebben aangevraagd", "je hebt het goed gedaan, hij moet leren dat het opruimen van het huis niet iets eenvoudigs is en hij moet het ook leren" of, nogmaals, "als mijn vriend zoiets had gezegd, was ik voor altijd gestopt met schoonmaken".

Wat vind jij?

Advertisement