Ze weet een depressie te overwinnen door een relatie met twee mannen aan te gaan

Janine image
door Janine

11 April 2023

Ze weet een depressie te overwinnen door een relatie met twee mannen aan te gaan
Advertisement

Een van de aspecten die de hedendaagse samenleving lijkt aan te pakken, is het wegnemen van vooroordelen. Er wordt een poging gedaan om steeds meer te verwelkomen wat in voorgaande tijdperken als "diversiteit" werd beschouwd. Een van de elementen die zich steeds meer verspreidt, is polyamorie, oftewel open relaties. Die relaties waarin de partners in onderling overleg besluiten om met andere mensen buiten het paar een relatie te hebben.

Hoewel het een praktijk is die zich verspreidt, wordt het nog niet door iedereen geaccepteerd, maar de vrouwelijke hoofdpersoon van het verhaal, dat we gaan vertellen, interesseert het niet. Het is namelijk dankzij een relatie met twee mannen dat ze een depressie heeft weten te overwinnen. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via G1

laryingrid_oficial/Instagram

laryingrid_oficial/Instagram

Lary Ingrid is een 27-jarige Braziliaanse influencer en zangeres, op sociale media bekend onder het pseudoniem laryingrid_oficial. Ze woont al acht jaar samen met haar 25-jarige echtgenoot Italo Silva. Deze laatste, die zag dat zijn partner geen optimale periode doormaakte, stelde voor om hun relatie om te zetten in een open relatie. Precies op dat moment voegde João Victor, een jongen van 18, zich bij hen.

Advertisement

TRANSALESTE NOTÍCIAS Influenciadora cearense vive relacionamento aberto com "dois maridos" 'Não tenho mais depressão',...

Pubblicato da Participaçao Do Ouvinte su Martedì 4 aprile 2023

De vrouw maakte een zeer complexe periode in haar leven door, ze voelde zich altijd moe en had nergens zin in. Dankzij het voorstel van haar partner om ook met een andere man te daten, slaagde ze erin te herstellen van een depressie. Joao was al heel lang verliefd op Lary, wetende dat ze een man had, was een grote klap. Maar door de keuze van het paar om zich open te stellen voor polyamorie, kon de jonge achttienjarige jongen bij de vrouw zijn van wie hij hield sinds hij een kind was.

"We hebben allebei altijd van haar gehouden - zei Joao - dus we hebben een overeenkomst bereikt, ze zou niet hoeven te kiezen tussen Italo en mij, ze zou gewoon van ons allebei hebben gehouden. Aanvankelijk begreep mijn familie deze situatie niet, maar toen zagen ze dat ik gelukkig was en accepteerden ze dat ik samenwoonde met een getrouwde vrouw en haar man".

laryingrid_oficial/Instagram

laryingrid_oficial/Instagram

Hoewel ze met z'n drieën zijn, leven ze alsof ze een stel zijn. Nu gaat het veel beter met Lary, ze heeft twee mannen die haar steunen bij alles wat ze doet en haar helpen met het huishouden: "dankzij hen - zei de vrouw - heb ik een moeilijke periode overwonnen, nu heb ik alles achter me gelaten, ik ben niet depressief meer.”

Wat denk jij hier over?

Advertisement