Ze brengt haar zoon elke dag om 16.30 uur naar bed: moeder hard bekritiseerd

Janine image
door Janine

11 Maart 2023

Ze brengt haar zoon elke dag om 16.30 uur naar bed: moeder hard bekritiseerd
Advertisement

Ouders zijn is helemaal niet gemakkelijk, niet alleen omdat je voor een ander levend wezen moet zorgen, maar vooral omdat elke kleine keuze wordt geanalyseerd door het kritische oog van andere moeders en andere vaders, met het argument dat de juiste manier om kinderen op te voeden die van hen zijn. Bij de zorg voor een kind is er echter geen universeel juiste methode, omdat elk kind een ander karakter heeft.

De moeder, hoofdpersoon van het verhaal, kreeg echter harde kritiek omdat ze besloot om haar zoon om 16.30 uur naar bed te brengen, omdat ze zag dat hij alleen op deze manier de hele nacht doorsliep. Laten we de redenen voor deze keuze eens nader bekijken.

via Dailyrecord

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Danielle Mitchell, op sociale netwerken bekend onder het pseudoniem living.transparently, wilde haar geheim delen via haar accounts om ervoor te zorgen dat haar 18 maanden oude zoon de hele nacht doorslaapt zonder wakker te worden. Een truc die veel ouders zou kunnen helpen die, vooral in de eerste levensjaren van hun kinderen, gedwongen zijn vele lange slapeloze nachten door te brengen.

Het geheim zou zijn om de kinderen om 16.30 uur naar bed te brengen, zodra ze thuiskomen van de kleuterschool. Volgens haar ervaring slapen de kleintjes tot minstens 6 uur de volgende ochtend. "Op een dag ging ik mijn zoon ophalen van de kleuterschool - ze zei - Daar vertelden ze me dat hij geen dutje had gedaan. Dus besloten we hem meteen mee naar huis te nemen, we gaven hem te eten, deden hem in ​​bad en daarna hebben we hem om 16.30 uur in bed gelegd. Hij sliep tot de volgende dag."

De vrouw heeft besloten deze truc elke keer in praktijk te brengen als haar zoon niet slaapt op de kleuterschool, omdat slaap erg belangrijk is voor kinderen, maar hij vooral alleen op deze manier de hele nacht kan doorslapen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Veel gebruikers hebben haar bekritiseerd omdat ze bij haar zoon moet blijven en hem niet de hele dag moet laten slapen totdat het tijd is om hem terug te brengen naar de kleuterschool: "het is alsof je je eigen kleintje nooit ziet". Naast de tegenstanders zijn er echter ook voorstanders: "je hebt er net een volger bij gekregen"; "Ik wou dat ik dit trucje had geweten toen mijn kinderen klein waren. Het zou mijn leven zoveel gemakkelijker hebben gemaakt, want je hebt helemaal gelijk" of, nogmaals, "je doet er goed aan als je denkt dat het goed is voor hem”.

Wat vind je van het gedrag van deze moeder?

Advertisement