Ze vindt de fooi te weinig en neemt het door de klant bestelde eten mee terug (+VIDEO)

Janine image
door Janine

11 Maart 2023

Ze vindt de fooi te weinig en neemt het door de klant bestelde eten mee terug (+VIDEO)
Advertisement

Er zijn enkele zeer vermoeiende beroepen, niet alleen voor het werk zelf, maar omdat het in dergelijke banen noodzakelijk is om in contact te staan met klanten, om zoveel mogelijk aan hun verzoeken te voldoen. Dit geldt ook voor obers en bezorgers. De eersten worden gedwongen heen en weer te lopen tussen de eetzaal en de keuken, terwijl de laatsten vele kilometers moeten afleggen om de maaltijd te bezorgen aan degenen die het besteld hebben. Aan deze moeilijkheden wordt ook een magere vergoeding toegevoegd, waardoor vaak op fooien wordt vertrouwd.

De vrouwelijke bezorger die de hoofdpersoon is van het verhaal dat we gaan vertellen, besloot het eten dat ze bezorgde terug te nemen toen ze zich realiseerde dat de klant haar een fooi van slechts 8 dollar (oftewel 7,50 euro) zou geven. Laten we eens kijken.

via Distractify

Advertisement
Driver Man/YouTube

Driver Man/YouTube

Het verhaal werd vastgelegd op de intercomcamera van de man die de bestelling had geplaatst. De clip laat de vrouw zien die tegen de klant schreeuwt omdat ze vond dat de fooi te laag was, namelijk slechts $8. De bezorgster klaagde niet over het bedrag zelf, maar omdat het weinig was vergeleken met haar inzet. Om die maaltijd te bezorgen legde ze namelijk bijna 20 kilometer af in ongeveer 40 minuten. Toen ze zich realiseerde dat ze dat bedrag kreeg, nam ze de bestelling mee en ging terug.

Advertisement
Driver Man/YouTube

Driver Man/YouTube

De bezorgster werkt voor DoorDash en legde uit dat ze van het restaurant in Commack naar het huis van de klant in Smithtown, Long Island reed. "Het kostte me 40 minuten om hier te komen." Hoewel de man beweerde dat "de reis slechts 15-20 minuten met de auto is, plus ik heb je $8 fooi gegeven". Op dat moment zei de vrouw dat ze het eten mee terug zou nemen naar het restaurant.

De video heeft een zeer hoog aantal views bereikt, meer dan 800.000. Er zijn veel gebruikers die opmerkingen hebben gemaakt en beweerden dat het voor het bestaan ​​van een bezorger noodzakelijk is om een ​​goede fooi te krijgen. "Ik bezorg ook met DoorDash en heb soms bestellingen voor gebieden die zelfs meer dan 25 kilometer verderop liggen. Hiervoor krijg ik ongeveer 10-12 dollar betaald. Als ik niet minimaal 1 dollar (net geen euro) per kilometer krijg, weiger ik de bestelling. Anders zou het economisch onhoudbaar zijn".

Wat denk jij ervan?

Advertisement