De tv-presentatrice bevalt plotseling op de badkamervloer

Janine image
door Janine

12 Maart 2023

De tv-presentatrice bevalt plotseling op de badkamervloer
Advertisement

Veel mensen voelen het ouderlijke instinct in hun hart, ze geloven dat ze de vaardigheden hebben om uitstekende vaders en geweldige moeders te worden. Om deze reden willen ze zo snel mogelijk een kind krijgen. De meeste gezinnen organiseren en zetten hun koffertje klaar tijdens de laatste dagen van de zwangerschap voor ze naar naar het ziekenhuis gaan, omdat het plotseling kan zijn, maar in sommige gevallen is de geboorte zo plotseling dat de baby op de meest ongewone plaatsen wordt geboren.

De journaliste, de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, weet dit heel goed. De vrouw beviel thuis van haar tweede kind in de badkamer na een bevalling die slechts 13 minuten duurde. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via CNN

 kasie/Instagram

kasie/Instagram

Kasie Hunt, journaliste en presentatrice van het nieuws op CNN, heeft onthuld dat ze thuis plotseling is bevallen in haar badkamer van haar tweede kind. Het gebeurde allemaal bijna onverwachts. Ze was in de badkamer toen ze voelde dat het tijd was. De bevalling ging heel snel, binnen 13 minuten was de kleine Grey Hunt Rivera klaar om geboren te worden.

Het eerste wat de echtgenoot van de journaliste, Matthew Mario Rivera, deed, was de specialisten bellen, die eerst telefonisch aanwijzingen gaven en het vervolgens van hem overnamen zodra ze bij de vrouw aankwamen.

Advertisement
 kasie/Instagram

kasie/Instagram

"Grey werd direct na haar geboorte - zei de journaliste - vastgehouden door haar vader. Ze werd geboren na 13 minuten weeën, voordat we zelfs maar tijd hadden om de ambulance te bellen. Het alarmteam sprak eerst aan de telefoon, en na een paar minuten kwamen ze om de situatie te controleren en mij en mijn baby naar het ziekenhuis te brengen".

 kasie/Instagram

kasie/Instagram

Hun 3-jarige zoon, Mars, kon niet wachten om een ​​zusje te krijgen. "Ons eerste kind kan niet trotser zijn en wij kunnen niet opgewondener zijn, ons gezin breidt zich uit. Nu zijn we met z'n vieren. Mars is al begonnen met praten met de kleine."

Het nieuws van de geboorte werd door Kasie zelf verspreid via haar Instagram-profiel, waar ze de foto's publiceerde samen met de nieuwkomer en iedereen bedankte die haar had geholpen.

Het gebeurt niet elke dag dat je getuige bent van zo'n geboorte, nietwaar?

Advertisement