Professional weigert gaatjes te maken in de oren van een baby van 2 weken oud

Janine image
door Janine

16 Maart 2023

Professional weigert gaatjes te maken in de oren van een baby van 2 weken oud
Advertisement

Praten over het ouderschap is altijd heel complex, omdat elk individu, maar vooral elk kind anders is. Alle mama's en papa's nemen beslissingen voor hun kleintje, in de overtuiging dat het de best mogelijke zijn. Desondanks voelen andere ouders zich vrij om tussenbeide te komen om hun mening of advies te geven.

In het verhaal dat we gaan vertellen, was het een professional die tussenbeide kwam, ten nadele van haar inkomsten, en een vader adviseerde om geen gaatjes in het oor van zijn twee weken oude baby te maken, omdat het nog te klein is. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Daily Star

Advertisement

Adhum Price is een vrouw die werkt in de piercingstudio Blue Banana in Birmingham, in Engeland. Op een dag kwam een ​​klant haar winkel binnen en deed een speciaal verzoek. Om er zeker van te zijn dat dit alles niet tegen haar zou keren, besloot ze het gesprek op te nemen en de video op haar sociale pagina's te publiceren.

De opdrachtgever was de vader die de piercer vroeg een oorpiercing van zijn zoon te zetten. Vanwege de strenge regels van de winkel moest de vrouw het verzoek echter afwijzen.

"De vader van het kind vroeg me of we het oor van zijn zoon mochten piercen. Ik vroeg meteen hoe oud het kind was, en ik kreeg te horen dat jij 2 weken was. Helaas konden we volgens onze procedures alleen een gaatje laten prikken als het kind tenminste 8 jaar is. Want je moet er allereerst zeker van zijn dat hij het zelf wil, het is een keuze waar hij mee zal moeten leven".

Advertisement
Paul Scott/Flickr - Not the actual photo

Paul Scott/Flickr - Not the actual photo

Volgens Adhum bleef de man aandringen, ondanks herhaaldelijk te hebben herhaald dat ze de piercing niet kon zetten, maar toen hij zich realiseerde dat de vrouw haar beslissing niet zou veranderen, gaf hij het op. Veel gebruikers complimenteerden haar omdat ze niet aan haar inkomsten dacht, maar aan het welzijn van het kind. "Ik kan het niet uitstaan ​​dat mensen gaten willen laten boren bij baby’s”, "mensen moeten begrijpen dat baby's geen modeaccessoires zijn", “je antwoord was heel intelligent, ouders hebben geen controle over het lichaam van hun baby" of, nogmaals, "je deed er goed aan om te weigeren".

Wat vind jij?

Advertisement