Ze klaagt over het niet krijgen van een fooi voor een zeer dure bestelling: serveerster ontslagen

Janine image
door Janine

19 Mei 2023

Ze klaagt over het niet krijgen van een fooi voor een zeer dure bestelling: serveerster ontslagen
Advertisement

Een van de meest vermoeiende banen die er kan zijn, is die van de ober, een baan die je dwingt om veel te lopen, omdat deze figuren de verbinding tussen de eetzaal en de keuken vertegenwoordigen. Het meest complexe aspect van deze baan is echter dat je in contact staat met klanten en op alle mogelijke manieren moet proberen aan hun verzoeken te voldoen. Ondanks al deze inspanningen is hun salaris erg laag, dus het wordt noodzakelijk om het dankzij fooien naar boven af ​​te ronden. Niet alle klanten geven echter een extraatje.

De protagonist van het verhaal heeft besloten op haar sociale netwerken te klagen omdat ze geen fooi heeft gekregen voor een erg dure bestelling. Jammer echter dat dit gedrag haar haar baan heeft gekost, aangezien ze werd ontslagen. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Flipboard

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Tamlynn Yoder, de hoofdpersoon van het verhaal, was een serveerster die werkte in een van de restaurants van de keten Outback Steakhouse, om precies te zijn die in Palm Beach, in Florida (Verenigde Staten). In Amerika is het salaris van een ober erg laag, dus fooien van klanten zijn noodzakelijk, maar niet iedereen is bereid ze te geven.

Op een dag kreeg het restaurant waar het meisje werkte een enorme bestelling van een plaatselijke kerk, die bestond uit 25 steaks, 25 kippen en 25 aardappelen. Een nogal moeilijk verzoek om te beheren, zodanig dat het de hele dienst kostte om alles klaar te maken.

Advertisement

She says the decision not to leave the tip was 'personal' 😮

Pubblicato da UNILAD su Domenica 14 maggio 2023

Na het managen van de grote hoeveelheid werk ging iemand naar het restaurant om zijn bestelling op te halen. Jammer echter dat hij betaalde zonder zelfs maar een extraatje achter te laten aan Tamlynn, die er enkele uren over had gedaan om alles voor te bereiden. Om die reden besloot ze haar woede op sociale media te uiten door uit te leggen dat een klant voor 735 dollar (zo'n 675 euro) vlees had gekocht, zonder haar echter een fooi te geven.

Tomwsulcer/Wikimedia Commons - Not the actual photo

Tomwsulcer/Wikimedia Commons - Not the actual photo

De vrouw had in de post niet gezegd waar ze werkte of wie de bestelling had gedaan, maar toen ze de volgende dag terugkwam, kreeg ze te horen dat de kerk de $735 van hun bestelling kreeg terugbetaald en dat ze was ontslagen. Het was het beleid van Outback Steakhouse dat ze niet online over klanten mocht praten, laat staan ​​kritiek leveren.

Wat vind jij?

Advertisement