Op 57-jarige leeftijd veranderde ze haar leven en begon ze als model te werken op een site voor volwassenen

Janine image
door Janine

06 Maart 2023

Op 57-jarige leeftijd veranderde ze haar leven en begon ze als model te werken op een site voor volwassenen
Advertisement

Veel mensen die een bepaalde leeftijd bereiken, besluiten hun leven volledig te veranderen, misschien moe van wat ze hebben beleefd en van de weg die ze hebben afgelegd, denken ze dat het goed is om te veranderen. Er zijn er die hun baan opzeggen, die besluiten een gezin te stichten of die nog radicalere keuzes maken.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we gaan vertellen, besloot nadat ze grootmoeder was geworden om haar economische situatie te verbeteren, haar foto's op een site voor volwassenen te publiceren, ze kreeg zelfs de bijnaam "de gouden grootmoeder". Laten we eens kijken hoe ze deze keuze heeft gemaakt.

via Head Topics

Advertisement

Viktoria Winslow is een 57-jarige vrouw uit Melbourne, in Australië. Op deze leeftijd ontdekte ze een nieuwe jeugd, maar ze werd vooral beroemd, zodanig zelfs dat ze veel volgers had op haar sociale pagina's. De vrouw ontdekte, nadat ze grootmoeder was geworden, dat ze door heel jonge mannen als aantrekkelijk werd beschouwd. Daarom besloot ze een carrière als model voor volwassenen na te streven.

Het was haar vierentwintigjarige dochter Zoe, ook een model voor volwassenen, die haar voorstelde om deze carrière voort te zetten. De vrouw begreep dat ze op deze manier haar economische situatie zou kunnen verbeteren. Dus na een aanvankelijke aarzeling dacht ze niet verder en nam ze deze weg. Nadat ze aan deze baan was begonnen, ontdekte ze tot haar grote verbazing dat veel jonge mannen geïnteresseerd zijn in vrouwen van haar leeftijd.

Advertisement
viktoria_winslow/Instagram

viktoria_winslow/Instagram

"Ik had nooit gedacht - legde Viktoria uit - dat dit mijn toekomst zou zijn. Het is een baan die ik leuk vind, ik zal foto's en video's blijven maken zolang ik een publiek heb, zelfs op mijn 90e. 19-jarige mannen hebben zich aangemeld voor mijn site, en ik denk dat het een nichemarkt is om een ​​aantrekkelijke oma te zijn, waardoor ik door veel mensen kan worden gevolgd. Hoewel dat me altijd zal blijven verbazen."

Aanvankelijk, juist omdat ze dacht dat ze te oud was om deze carrière na te streven, was ze terughoudend, maar de kosten van levensonderhoud, onkosten en huur zorgden ervoor om deze stap te zetten en ze lijkt er erg blij mee te zijn. "Mannen houden van mijn rimpels en kuiltjes. Vrouwen zeggen dat we jong en slank moeten zijn om aantrekkelijk te zijn, maar ik kan je vertellen dat dat niet het geval is."

Een moeilijke beslissing, maar daarbij vocht ze ook tegen stereotypen. Zou jij dezelfde keuze hebben gemaakt in haar plaats?

Advertisement