Hij brengt zijn hond naar de trimsalon, maar schrikt van het resultaat

Janine image
door Janine

21 Maart 2023

Hij brengt zijn hond naar de trimsalon, maar schrikt van het resultaat
Advertisement

Wanneer een huisdier een huis binnenkomt, wint het snel de harten van alle leden en wordt het een integraal onderdeel van het gezin. Bovenal wil elke eigenaar dat er altijd voor zijn pup wordt gezorgd, zodra de vacht in de war raakt of gaat klitten, kammen ze het, maar ze houden er vooral van om het te verwennen, naar de trimsalon te brengen, zodat ze het een paar uur kunnen verzorgen zodat het terugkomt met een perfecte vacht, schoon en glanzend.

Jammer echter dat de hoofdpersoon van het verhaal niet blij was met het werk dat de trimmer deed aan de vacht van zijn hond, in de overtuiging dat ze daardoor in een alien was veranderd. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via The Sun

Advertisement
REALBURTIIS/Twitter

REALBURTIIS/Twitter

Een man, op sociale media bekend onder het pseudoniem REALBURTIIS, besloot zijn hond in de watten te leggen en nam haar daarom mee naar de trimsalon om haar vacht te verzorgen. Jammer echter dat hij, toen hij haar ging ophalen, zo geschrokken was van het resultaat dat hij haar bijna niet meer herkende.

Om, wat hij vond, het slechte werk van de trimmer te laten zien, besloot hij de afbeeldingen voor en na de behandeling van zijn hond op zijn sociale netwerken te publiceren. Op de eerste foto zie je het dier met een lange en glanzende vacht met een strik op het hoofd, die wordt gebruikt om zijn plukje bij elkaar te houden. Op de andere afbeelding daarentegen lijkt hij tegenover een andere hond te staan, niet meer met haar dikke vacht, met blauwe strik, maar vooral met wijd opengesperde ogen.

Advertisement
REALBURTIIS/Twitter

REALBURTIIS/Twitter

Er waren veel gebruikers die besloten tussenbeide te komen door commentaar te geven, sommigen bekritiseerden het gedrag van de man, anderen lachten om de situatie. "Je hond op de tweede foto lijkt veel op de luiaard Sid uit  “Ice Age”, "Weet je zeker dat het dezelfde hond is?", "Ik ga op vrijdagavond uit versus wakker worden op zaterdagochtend", “je moet geen kritiek hebben op het werk van een arbeider die weet hoe hij zijn werk doet. Als je had geweten hoe het moest, had je het zelf gedaan" of, nogmaals, "de enige reden waarom een ​​trimmer het haar zo kort zou scheren is omdat je het niet hebt gekamd”.

Wat denk jij, had de eigenaar van deze hond gelijk om publiekelijk te klagen over het werk van de trimmer of had hij de foto's beter niet op social media kunnen plaatsen?

Advertisement