Uit een van de eieren die in de supermarkt te koop zijn, wordt een kuiken geboren: de eigenaresse helpt hem uit het ei te komen - Curioctopus.nl
x
Uit een van de eieren die in de supermarkt…
15 foto's van moeilijke en gênante situaties waarin niemand van ons zichzelf ooit zou willen bevinden Een meisje verandert huisdieren in Disney-personages: haar tekeningen brengen ons terug naar onze kindertijd

Uit een van de eieren die in de supermarkt te koop zijn, wordt een kuiken geboren: de eigenaresse helpt hem uit het ei te komen

10 Juni 2020 • Door Janine
9.149
Advertisement

Hoe zou je reageren als je een doos eieren in de supermarkt kocht en een ervan plotseling uitkwam, waardoor je verrast werd door een pasgeboren kuikentje? Het zou een absurde en tegelijkertijd verrassende gebeurtenis zijn, maar deze gebeurtenis, die tegenwoordig zeer zeldzaam is, aangezien de te koop aangeboden eieren meestal afkomstig zijn van intensieve boerderijen en niet bevrucht worden door hanen, vond toch plaats, in een supermarkt in Bangkok, in Thailand.

Khun Pukpik is de eigenaresse van een supermarkt in de Thaise hoofdstad, en net toen ze de lange rijen eierdozen op het schap plaatste, gebeurde het ondenkbare: een kuiken kwam plotseling tjilpend uit een van deze eieren tevoorschijn.

De vrouw, zeer verrast, kon haar ogen niet geloven, dus hielp ze eerst het kuiken om uit het ei te komen en besloot toen om hem als huisdier te adopteren!

De vrouw vertelde: "Ik was nogal verrast toen ik het kuiken in de doos zag bewegen. We zijn het er allemaal over eens dat we hem als huisdier zullen houden. Hij had veel geluk, hij had als Balut kunnen worden opgegeten." Balut is een typisch gerecht uit Zuidoost-Azië dat bestaat uit een bevrucht gekookt ei en een embryo dat bijna volledig is ontwikkeld.

Precies om deze reden heeft het kuiken die in de winkel van de Thaise vrouw is geboren veel geluk dat het gespaard is gebleven. Het is duidelijk dat het moment van geboorte in de winkel viral ging dankzij deze video die op YouTube werd gepubliceerd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt