Een meisje verandert huisdieren in Disney-personages: haar tekeningen brengen ons terug naar onze kindertijd - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje verandert huisdieren in Disney-personages:…
Uit een van de eieren die in de supermarkt te koop zijn, wordt een kuiken geboren: de eigenaresse helpt hem uit het ei te komen 22 katten die Moeder Natuur heeft voorzien van onvergetelijke “afwijkingen”

Een meisje verandert huisdieren in Disney-personages: haar tekeningen brengen ons terug naar onze kindertijd

Door Janine
15.290
Advertisement

Iedereen is min of meer opgegroeid met de verhalen en personages van Disney. Het zijn precies die “referentiepunten” uit ieders jeugd die we in een oogopslag herinneren en identificeren. De stijl van de beroemde multinational van animatie en strips is gewoonweg onmiskenbaar, in die zin dat het zelfs leven heeft gegeven aan echte iconen die door de jaren heen de gewoonten en de samenleving hebben gekenmerkt.

Isa Bredt, een Nederlandse illustratrice, is zich daar terdege van bewust. Het meisje is altijd beïnvloed en geïntrigeerd geweest door Disney-personages, en met name door dieren. Zozeer zelfs dat ze besloot van het tekenen haar carrière te maken. Ze begon met het illustreren van huisdieren en experimenteerde vervolgens met enkele van hun transformaties van de grote klassiekers in perfecte Disney-stijl (bijvoorbeeld die van de "Aristokatten”, "Lady en de Vagebond" en vele anderen). De resultaten? Op zijn zachtst gezegd verrassend: de “disneyficatie” van huisdieren is voor Isa dagelijks brood geworden en veel mensen zijn begonnen met het sturen van foto's van hun trouwe viervoeters, klaar om getransformeerd te worden.

1. Lief, schattig en perfect "Disney"!

2. Simpelweg beeldig

Vanaf een eerste experiment, gratis aangeboden aan gebruikers, begon de illustratrice met het serieuzere werk. Haar vaardigheden groeiden naarmate er nieuwe opdrachten kwamen, en al snel werd haar hobby iets meer.

Advertisement

3. Niet alleen honden en katten: deze twee schattige kleine dieren lijken uit een animatiefilm te komen

4. Een prachtige kat met een boze blik

5. Dit katje is een perfecte "Disney"-kitten

De mensen die hun dieren aan Isa "toevertrouwden", konden niet gelukkiger zijn met de tekeningen van het meisje, die ze daarom in opdracht begonnen te aanvaarden in de hoop van deze passie te kunnen leven.

Advertisement

6. Oeps! Deze foto met frisbee wordt een perfect moment uit een tekenfilm

7. Een prachtige schildpad met een beperking

Advertisement

8. De uitdrukking en de sympathie van deze hond werden perfect geïllustreerd door Isa!

Het "disneyficatie" -project groeide en Isa besloot een Instagram-account te openen om haar vaardigheden aan de wereld te tonen. Kijk maar eens naar haar ongelooflijke portretten in Walt Disney-stijl en je zult verbaasd en enthousiast zijn.

9. Een scène met een oneindige tederheid, zowel de echte als de "geanimeerde"

Advertisement

10. Deze komen rechtstreeks uit "101 Dalmatiërs"!

11. Kat en egel: perfecte match!

De dieren, met al hun fysieke kenmerken (inclusief gebreken), worden getrouw gereproduceerd. Honden, katten en meer: ​​de "Disney" -dieren gemaakt door dit meisje zijn lief en fascinerend tegelijk.

12. Deze "tweekleurige" kat is gewoonweg prachtig

13. Perfect "Disney"!

14. Een vampier-kat?

15. Kleine gebreken en getrouw gereproduceerde kenmerken maken de ontwerpen van Bradt nog mooier

Uitdrukkingen, kenmerken, kleuren: alles in deze illustraties lijkt rechtstreeks afkomstig te zijn van het potlood van een Disney-tekenaar. Wie weet of Isa vroeg of laat niet zal worden opgemerkt en gevraagd als een "echte" illustratrice… De basis is er, aangezien haar "disneyificatie” van huisdieren echt zouden kunnen verschijnen in de volgende animatiefilm van de grote Amerikaanse producent!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt