Een man vond een spin ter grootte van zijn hand voor zijn garagedeur

Janine image
door Janine

04 Maart 2020

Een man vond een spin ter grootte van zijn hand voor zijn garagedeur
Advertisement

De natuur heeft altijd prachtige verrassingen voor ons in petto, voor ons die weten hoe ze haar schoonheid en al haar details kunnen begrijpen. Maar het geeft ons ook dingen waar we liever niet van op de hoogte waren. Meestal worden deze "dingen" gevonden in Australië, het onbetwiste koninkrijk van de vreemdste en meest wrede dieren. Insecten ter grootte van een menselijke hand, vleermuizen met een intimiderende uitstraling - zijn slechts enkele van de redenen waarom zoveel mensen nooit naar deze "wilde" en zo extreme plek zouden verhuizen. Naast deze lijst met te vermijden dieren, is er deze gigantische spin genaamd Martha. Een zekere Patrik Berg vond hem hangen aan een spinnenweb voor de ingang van zijn garage. Onnodig te zeggen dat het op zijn zachtst gezegd een beangstigend wezen is.

via Facebook / Patrik Berg

Advertisement
Facebook / Patrik Berg

Facebook / Patrik Berg

Deze extreem grote spin verscheen voor het huis van Patrik Berg, die ten tijde van de ontdekking gewoon een barbecue wilde organiseren en een biertje wilde drinken. Toen hij de monsterlijke spin zag, kon hij het niet laten om een ​​foto van zijn hand te nemen om deze te vergelijken met de grootte van de spin. De foto dateert uit 2016 en er wordt weer over gepraat nadat een vriend van Patrik de foto opnieuw op Reddit rond liet gaan.

Hoewel Patrik een natuurliefhebber is en beweert dat spinnen extreem fascinerende wezens zijn, wilde hij zijn hand niet teveel naderen tijdens de fotoshoot en liet hij ten minste 5-10 cm ruimte over van het lichaam van het dier. Rekening houdend met de poten, is de spin waarschijnlijk 17 cm lang! De vrouwtjes van deze spinnensoort bereiken grotere maten, meer dan hun mannelijke tegenhangers.

Als je aan arachnofobie lijdt, is Australië waarschijnlijk niet de juiste plek voor jou!

Advertisement