Haar man geeft haar een ring, ze ontdekt dat het nep is en wil scheiden: "Hij houdt niet genoeg van me"

Janine image
door Janine

03 November 2022

Haar man geeft haar een ring, ze ontdekt dat het nep is en wil scheiden: "Hij houdt niet genoeg van me"
Advertisement

Hoe belangrijk zijn materiële bezittingen, kostbare geschenken en dure spullen in een relatie? Er zijn mensen die de liefde van de partner afmeten aan de economische waarde van een ontvangen geschenk en er zijn mensen die tevreden zijn met eenvoudige dingen, maar die met het hart gedaan zijn. In het verhaal dat we gaan vertellen, wordt de zaak een beetje ingewikkelder: het was niet het feit dat haar trouwring geen echte diamant had dat de vrouw woedend maakte, maar het feit dat ze het later ontdekte, zich bedrogen voelde door haar man en zijn gevoelens in twijfel trok.

via Reddit

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De zus van de boze vrouw vertelde het verhaal op Reddit, die probeerde haar na te laten denken en te voorkomen dat ze overhaaste beslissingen nam, door gebruikers te vragen of ze ongelijk had om haar zwager te verdedigen. "Ik ben 23 en mijn zus, die 29 is, is getrouwd. Mijn zwager lijkt echt van haar te houden en ik heb nooit duidelijke problemen tussen hen opgemerkt. Dat was tot gisteren, toen mijn zus me in tranen belde.”

Op dat moment vroeg de auteur van het bericht aan haar zus wat er was gebeurd, "en ze vertelde me dat haar vriendin, die juwelier is, vermoedde dat de ring die haar man haar had gegeven niet authentiek was, dus bood ze aan om het te evalueren om het te bevestigen." De vrouw besloot het te accepteren en liet het juweel achter bij haar vriendin om alle twijfels over het materiaal waar het van gemaakt was weg te nemen. Uit de resultaten van de evaluatie bleek echter dat de ring helemaal geen diamant was, maar moissaniet, een zeldzaam mineraal dat in de natuur voorkomt, maar onvergelijkbaar is met een solitaire. Geconfronteerd met deze ontdekking reageerde de vrouw niet bepaald goed, zozeer zelfs dat ze overwoog om haar huwelijk te beëindigen.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

"Ze vertelde me dat ze nog niet met haar man heeft gesproken, maar dat ze overweegt te scheiden omdat ze denkt dat mijn zwager niet echt van haar houdt, omdat ze denkt dat hij genoeg geld had om een ​​echte diamant te kopen." Op dat moment probeerde de gebruiker haar aan het denken te zetten, maar misschien met woorden die niet bij de situatie passen, althans volgens haar zus: "Ik weet niet hoeveel geld hij heeft en ik kan niet zeggen of hij genoeg heeft of niet. Ik vertelde haar dat het belachelijk was om van haar man te scheiden alleen omdat hij een nepring voor haar had gekocht. Ze antwoordde sarcastisch: 'Bedankt dat je zo begripvol bent' en hing toen op. Ik begrijp dat ze in een bepaalde emotionele toestand was op dat moment, maar liefde zou niet om een ​​ring moeten draaien. Had ik het mis?"

Welk antwoord zou jij haar geven?

Advertisement