Deze "horror"-clown wordt betaald door ouders zodat hun kinderen hen gehoorzamen

Janine image
door Janine

13 Augustus 2022

Deze "horror"-clown wordt betaald door ouders zodat hun kinderen hen gehoorzamen
Advertisement

Kinderen rustig houden is geen makkelijke onderneming, meestal is het niet genoeg om ze te vragen om lief te zijn. Daarom kan het vaak gebeuren dat kinderen niet naar hun ouders luisteren, maar het lijkt misschien een ietwat overdreven keuze om een ​​clown in te huren die hen bang maakt zodat ze zich goed gedragen en hen ertoe aanzet te gehoorzamen.

De afgelopen jaren hebben horror- of psychologische films (denk maar aan Joker of IT) bijgedragen aan het verspreiden van de angst voor clowns, vooral onder kinderen. Sommige ouders, misschien moe van de voortdurende ongehoorzaamheid van hun kinderen, hebben ervoor gekozen om een ​​"acteur" te betalen die vermomd als een clown de kinderen bang maakt door hen ervan te overtuigen liever te zijn.

via donnaweb.net

Advertisement

Life is but a dream 🤡🎈#Repost @hvuseenwrinkles on Instagram

Pubblicato da Wrinkles The Clown su Mercoledì 30 ottobre 2019

De naam van deze clown is Wrinkles, verder zijn er maar weinig details bekend over zijn privéleven. Zijn identiteit is onbekend, maar in een interview onthulde hij dat hij een veteraan uit Rhode Island is, die na zijn scheiding naar Naples, in Florida verhuisde, waar hij nog steeds woont. Om plezier te hebben en zijn salaris aan te vullen koos hij er naar eigen zeggen voor om in deze "artistieke voorstellingen" op te treden.

Advertisement

Happy Halloween, don’t forget to look under your bed.

Pubblicato da Wrinkles The Clown su Sabato 31 ottobre 2020

Wrinkles is beroemd geworden dankzij een video die op internet is verschenen. In de clip, gemaakt door een beveiligingscamera in de kamer van een meisje in Sarasota (Florida), wordt de clown gezien die onder het bed van het arme meisje tevoorschijn komt en haar bang maakt.

Deze video, die op internet is verspreid, heeft honderdduizenden weergaven bereikt, wat heeft bijgedragen aan de beroemdheid van de clown en ook van zijn diensten. Vanaf dat moment kozen steeds meer ouders ervoor om contact op te nemen met Wrinkles om hun kinderen te laten gehoorzamen.

Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

De voormalige strijder, verkleed als clown, vertelde ook over een van zijn eerste opdrachten, namelijk om een ​​12-jarige jongen bang te maken: "Hij was bang voor clowns en ik stond aan de overkant van de straat bij de bushalte en zodra hij me zag, begon hij te huilen waar zijn vrienden bij waren." Deze "artistieke optredens" in 2019 zijn veranderd in een documentaire genaamd Wrinkles de clown, die de bijzondere en bizarre manier vertelt waarop de veteraan ervoor heeft gekozen om zijn pensioen aan te vullen.

Zelfs als je kinderen ongehoorzaam zijn, is het misschien niet de beste keuze om te betalen voor een clown die uit een bed of een kast springt om ze bang te maken zodat ze zich goed gedragen. Wat vind jij?

Advertisement