Hij heeft de code van de klantenkaart van de supermarkt getatoeëerd zodat hij hem niet vergeet en de aanbiedingen mist

Janine image
door Janine

30 Juli 2022

Hij heeft de code van de klantenkaart van de supermarkt getatoeëerd zodat hij hem niet vergeet en de aanbiedingen mist
Advertisement

Voor veel consumenten is besparen essentieel. De juiste aanbiedingen en acties vinden en zo min mogelijk geld uitgeven als je boodschappen gaat doen. Sommigen beschouwen het als een echte baan, dus het kost tijd en moeite.

Een man in West Sussex, in Engeland, was zeer alert op kortingen en aanbiedingen, hij wilde er niet één missen. Om er zeker van te zijn dat hij optimaal profiteerde van zijn klantenkaart van Tesco, een beroemde supermarktketen, besloot hij de QR-code van de kaart op zijn arm te laten tatoeëren. Sinds de dag dat hij de tatoeage heeft laten zetten, riskeert de man niet meer hem thuis te laten liggen. Een merkwaardige keuze, maar laten we het eens nader bekijken.

via Mirror

Advertisement
Tik Tok screenshot/ tescosclubcardguy

Tik Tok screenshot/ tescosclubcardguy

Dean Mayhew, zo heet hij, is een 30-jarige man die £200 betaalde om de QR-code van zijn Clubcard van Tesco, de bekende supermarkt, op zijn arm te laten tatoeëren. Dean ziet er tevreden uit in de video die is geüpload naar TikTok, terwijl de tattoo-artiest uit Londen de klantenkaart onuitwisbaar op zijn huid graveert.

Nu heeft de man altijd zijn kaart bij zich, zodat hij er zeker van is dat hij nooit een korting of aanbieding van zijn favoriete supermarkt mist.

In de video die het web rondging, is te zien hoe tatoeëerder Dan Rossetter de code op een vel papier tekent voordat hij het naar Dean's pols overbrengt. De man moest heel nauwkeurig te werk gaan, omdat hij de code door een eventuele fout niet zou kunnen scannen.

Advertisement
Tik Tok screenshot / tescosclubcardguy

Tik Tok screenshot / tescosclubcardguy

De tatoeage zou kunnen werken, of misschien niet, onmogelijk om te weten tot de eigenlijke test. Gelukkig kon de man bij de tweede test de code direct vanaf zijn pols laten scannen. De eerste had wat problemen veroorzaakt door een vreemde opstelling van de kassa waardoor hij zijn arm niet gemakkelijk kon buigen.

TikTok-gebruikers zijn onder de indruk van de tatoeage, dus het is mogelijk dat er in de toekomst verschillende navolgers en verschillende kortingskaarten verschijnen.

Iemand schreef ironisch: "Tesco, je moet zijn nummer wijzigen en zijn QR-code onbruikbaar maken".

Dankzij de bekendheid van de video zegt Dean dat hij bijna een beroemdheid werd, een vrouw vroeg hem zelfs om een ​​foto. De vrouw denkt er waarschijnlijk serieus over om Deans voorbeeld te volgen.

Wat denk jij? Vind je dit ook een absurd verhaal?

Advertisement