Tussen deze kuikens zitten vijf citroenen verstopt: het leuke visuele spel dat je uitdaagt om ze op te sporen

Janine image
door Janine

02 Augustus 2022

Tussen deze kuikens zitten vijf citroenen verstopt: het leuke visuele spel dat je uitdaagt om ze op te sporen
Advertisement

Optische illusies en visuele spelletjes zijn echte uitdagingen, niet alleen voor de ogen, maar ook voor de geest: de merkwaardige en vage beelden zijn speciaal ontworpen om ons te testen met verschillende moeilijkheidsgraden, die ons ertoe aanzetten om naar de oplossing te zoeken in zo min mogelijk tijd. In feite is het doel, in verschillende gevallen, om het mysterie in de kortst mogelijke tijd op te lossen, een echte speelse training die steeds meer gebruikers leuk vinden om te experimenteren en met elkaar te delen. In dit artikel zien we de afbeelding gemaakt door de illustrator Gergely Dudás wier protagonist een grote groep kuikens is, waaronder echter vijf citroenen zich verbergen.

via Gergely Dudás - Dudolf

Advertisement
Gergely Dudás - Dudolf

Gergely Dudás - Dudolf

De moeilijkheid is duidelijk: de kuikens zijn talrijk en volledig identiek aan elkaar, behalve die met kleine eigenaardigheden. Sommige hebben zelfs details die hen onderscheiden van anderen: er zijn er die een drankje drinken, of een lichtblauwe pet dragen, een zwarte bril dragen en een cadeauzakje vasthouden met een rood lint tussen hun poten. Een ander heeft een groen-paarse hoed op zijn hoofd, weer een ander is bedekt met een blauw-wit gestreepte sjaal, een kuiken dommelt in met een bijschrift dat suggereert dat hij snurkt en in dezelfde rij valt er één op door elegantie met een bordeauxrode vlinderdas. Tussen de laatste rijen vinden we een zwarte hoed van een echte heer en ten slotte een kuikentje met een beslist attente blik, met wijd open ogen. Zou hij ook op zoek zijn naar de mysterieuze citroenen? Waar verstoppen ze zich?

Ook zij zijn geel en er zijn er slechts vijf, dus perfect gecamoufleerd tussen de reeks blonde dieren. Hoe kunnen we ze dan vinden? Neem de tijd voordat je door de tekst scrolt en de afbeelding met de oplossing ziet! Maar we geven je twee aanwijzingen: de citroenen staan ​​niet op dezelfde lijn en je kunt er maar een gedeelte van zien...

Als je ze nog steeds niet hebt kunnen zien of als je bevestiging wilt dat je ze goed hebt gezien, dan is hier de oplossing:

Advertisement
Gergely Dudás - Dudolf

Gergely Dudás - Dudolf

Zoals je kunt zien, was het helemaal niet eenvoudig: van de citroenen zijn slechts een van de twee uiteinden zichtbaar, die, naast dat ze op chromatisch niveau opgaan met de kuikens, op het eerste gezicht kunnen lijken op plukjes haar op de kop of een kleine staart van de dieren.

Als je ze allemaal hebt gevonden, complimenten! Je zicht is echt benijdenswaardig.

Vond je dit visuele spel leuk? Heb je alle kuikens gevonden of heb je eerst naar de oplossing gekeken? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement