Hij wint de loterij terwijl hij aan het werk is en neemt ontslag om zijn droom te vervullen

Janine image
door Janine

03 Augustus 2022

Hij wint de loterij terwijl hij aan het werk is en neemt ontslag om zijn droom te vervullen
Advertisement

We voelen ons vaak gedwongen in onze routine, we zijn het zat om steeds dezelfde dingen te doen. Juist daarom beginnen we te dagdromen. Ieder van ons heeft minstens één keer de loterij willen winnen om van leven te veranderen, je baan op te zeggen en een ontspannen vakantie te nemen. Deze fantasie is uitgekomen voor een stel van het eiland Réunion, een Frans departement voor de Indische Oceaan.

Man en vrouw leiden al jaren een rustig bestaan ​​op het eiland, maar het geluk heeft besloten hen te belonen. Zodra ze zeker wisten dat ze de jackpot van de loterij hadden gewonnen, besloten ze van de winst te genieten en aan de lange reis te beginnen waar ze al lang van hadden gedroomd.

via la1ere.francetvinfo.fr

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Nu is het stel begonnen met het schrijven van een nieuw hoofdstuk in hun leven. De man doet al 10 jaar met dezelfde loterij mee, waarbij hij elke keer op dezelfde nummers gokt. Vasthoudendheid heeft hem op de lange termijn beloond.

Tijdens de trekking op 6 juli 2022 realiseerde hij zich dat de nummers, terwijl ze werden getrokken, precies samenvielen met die van zijn lot. Een paar dagen later ontving het stel een cheque van €16 miljoen. Een bedrag waarmee je echt heel veel kunt doen. Dit enorme bedrag is het op één na hoogste bedrag dat op het eiland is gewonnen, het record staat op 50 miljoen.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

De man, nadat hij zeker was van zijn winst, maakte van de gelegenheid gebruik om zijn baan op te zeggen en zijn dromen en die van zijn vrouw waar te maken. Zodra de cheque aan hem werd overhandigd, stuurde hij een e-mail naar zijn baas om ontslag te nemen en uit te leggen waarom. Hoewel de twee nu genoeg geld hebben om een ​​huis in de stad en een auto te kopen, is hun primaire doel, zoals de anonieme winnaar in een interview vertelt, "Australië ontdekken en een cruise maken in de fjorden".

Wat zou jij doen met dit droombedrag?

Advertisement