Stel op vakantie wordt midden in de oceaan achtergelaten tijdens het snorkelen

Janine image
door Janine

09 Maart 2023

Stel op vakantie wordt midden in de oceaan achtergelaten tijdens het snorkelen
Advertisement

Als je op reis bent, kun je via resorts of agentschappen excursies maken en archeologische vindplaatsen of toeristische bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken. Wanneer je je in kustgebieden bevindt, is het leuk om een boot te organiseren en één van de activiteiten die gewoonlijk worden voorgesteld, is snorkelen, oftewel de mogelijkheid om de zeebodem en de dieren die er leven te observeren.

De hoofdrolspelers van het verhaal hadden besloten om deel te nemen aan de door het reisbureau georganiseerde excursie om te snorkelen. Jammer echter dat de boot vertrok zonder te beseffen dat ze niet aan boord waren. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Nbc News

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Alexander Burckle en Elizabeth Webster, een Californisch stel, hebben besloten een rechtszaak aan te spannen tegen het reisbureau dat hun reis organiseerde, omdat ze tijdens een excursie op zee om te snorkelen in de steek werden gelaten. Om deze reden werden ze gedwongen terug te zwemmen naar de kust.

Ze hadden besloten om op huwelijksreis te gaan naar Maui, een eiland in de Hawaïaanse archipel in de Stille Oceaan. Ze wilden graag de oceaanbodem verkennen. In de ochtend waren ze per schip vertrokken uit de haven van Lahaina, samen met 40 andere passagiers.

Advertisement

A couple from Alameda Province, California has recorded a claim against a Maui-based sailboat visit organization for...

Pubblicato da Usanewsu su Venerdì 3 marzo 2023

Na een korte rit stopte de boot en konden alle passagiers duiken om te snorkelen. Na een uur zouden ze weer vertrekken om de volgende etappe te bereiken. Het paar respecteerde de tijd, daarom hadden ze, na een tijdje de zeebodem te hebben verkend, besloten terug te keren naar de boot, maar hoe ver ze ook zwommen, het leek hen dat ze het niet konden bereiken: de boot was weer vertrokken, maar niemand had gemerkt dat ze niet aan boord waren.

Alleen zijn in dat gebied was erg gevaarlijk omdat het water elk moment onrustig kan worden. Het paar, dat besefte dat ze de boot niet zouden kunnen bereiken, besloot naar de kust te zwemmen. Zodra ze op een eiland waren, merkten bewoners hen op en renden naar hen toe om hen te helpen door ze handdoeken en telefoons te geven. Toen het stel de reisorganisatie belde, wist niemand dat ze vermist waren.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Om deze reden koos het paar ervoor om een ​​rechtszaak aan te spannen tegen het reisbureau. "De boot had hen in de steek gelaten - legde Jared A. Washkowitz, de advocaat van de aanklagers, uit - en zou niet zijn teruggekeerd. Een van de passagiers had het paar als vermist opgegeven toen de groep terugkeerde naar het schip, maar een van de bemanningsleden zei dat ze al waren geteld".

Wat zou jij in hun plaats hebben gedaan?

Advertisement