Ze hebben 47 jaar verschil, maar ze zijn erg gelukkig en willen trouwen

Janine image
door Janine

12 Maart 2023

Ze hebben 47 jaar verschil, maar ze zijn erg gelukkig en willen trouwen
Advertisement

Veel paren zijn gelukkig ondanks het feit dat ze in de ogen van anderen niet voldoen aan de gemeenschappelijke normen waarop de meeste relaties zijn gebouwd. We hebben het over die relaties die door velen worden bekritiseerd vanwege een belangrijk leeftijdsverschil, een andere sociale en economische status of vanwege het uiterlijk. Dit lijken echter niet de doorslaggevende elementen te zijn voor het succes van een liefdesverhaal, zoals blijkt uit de direct betrokkenen: het zijn gevoelens, respect en harmonie die het al dan niet slagen van een relatie bekrachtigen, ongeacht de diversiteit. Een stel heeft veel negatieve reacties op internet gekregen vanwege de 47 jaar die hen verdelen, ondanks dat de twee verklaarden dat ze erg gelukkig samen zijn.

via New York Post

Advertisement

Kathi Jenkins is 74 jaar en is de vriendin van Devaughn Aubrey, 27. De twee hebben dus een leeftijdsverschil van 47 jaar, maar voor hen is dit geen enkel probleem: ze houden van elkaar en zijn van plan binnenkort te trouwen. De vrouw, die een gepensioneerde betovergrootmoeder is, is nooit getrouwd, dus het zal de eerste keer zijn dat ze gaat trouwen.

"Ik werkte in een fastfoodrestaurant en serveerde tafels om mijn kinderen te onderhouden", legt Kathi uit, die gedurende haar hele leven verschillende langdurige relaties heeft gehad, resulterend in een totaal van 4 kinderen, 13 kleinkinderen, 36 achterkleinkinderen en een achterachterkleinkind. Devaughn  werkt daarentegen als magazijnbediende in een van de winkelcentra van de keten Walmart en vervult ook de functie van portier in sommige flatgebouwen. Uit zijn eerdere huwelijk met een klasgenoot zijn geen kinderen geboren.

Advertisement

Het stel vertelde dat ze elkaar online hadden ontmoet: "Ik zag haar profiel en ik stuurde haar een bericht in de hoop op antwoord. Ze was ook online en antwoordde meteen", aldus Devaughn, die haar vervolgens haar telefoonnummer vroeg. De twee chatten en kletsten 4 maanden aan de telefoon voordat ze een echte date hadden, omdat ze twee uur van elkaar wonen. Zodra hij zijn Kathi zag, was Aubrey meteen gefascineerd en vond hij haar nog mooier dan op de foto's. “Ze rook ook heel lekker en zoet."

Zij was daarentegen verrast door het feit dat hij niet erg lang was: “Je bent kleiner dan ik dacht", vertelde ze hem toen ze elkaar persoonlijk ontmoetten. Ondanks dit en het verschil van bijna 50 jaar, lijkt hun relatie echt een idylle: "ze is perfect voor mij, ze heeft een geweldige levenservaring en ze leert me veel. We maken nooit ruzie, we slagen erin om elkaar te confronteren zonder te schreeuwen en ik vertrouw haar volledig." Een van de vele dingen die de man leuk vindt aan Kathi zijn haar humor, de manier waarop ze zingt en de liedjes waarnaar ze luistert.

De twee zijn gewend om bekritiseerd te worden en opmerkingen te horen over een hypothetische rijkdom van Kathi, die erop wil wijzen dat dit helemaal niet het geval is. Aubrey's moeder, van haar kant, hoorde van de relatie toen het paar begon te daten: "Ze dacht dat ik een grapje maakte over haar leeftijd totdat we onze verjaardagen samen doorbrachten en haar onze foto's lieten zien."

De kinderen en kleinkinderen van de vrouw daarentegen keuren de relatie goed: slechts één van Kathi's dochters heeft haar teleurstelling uitgesproken over het feit dat hij veganist is. Voorbij vooroordelen en conventies kunnen ze niet wachten om man en vrouw te worden. "Ik laat mijn vriendin graag zien," zei hij. "Ik kan er niet over uit hoe mooi ze is." De vrouw sprak daarentegen een wens uit: "Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en dat we gelukkig zijn."

Wat vind je van hun relatie?

Advertisement