Siamese tweelingzussen hebben vanaf hun geboorte alles gedeeld, maar een van hen heeft een vriend

Janine image
door Janine

30 April 2023

Siamese tweelingzussen hebben vanaf hun geboorte alles gedeeld, maar een van hen heeft een vriend
Advertisement

Hoe is het om vanaf je geboorte je lichaam met een ander te delen? Alleen Siamese tweelingen kunnen weten wat het betekent hoe het voelt, aangezien ze vanaf de eerste dag van hun leven "twee mensen in één" zijn. In werkelijkheid zijn het echter twee verschillende individuen, elk met hun eigen persoonlijkheid en subjectieve verlangens. Twee zussen vertelden over hun ervaring en legden uit dat slechts één van hen een relatie heeft met een jongen. Laten we samen hun verhaal ontdekken.

via The Sun

Advertisement

Carmen en Lupita Andrade, 22 jaar, zijn twee heel bijzondere jonge vrouwen: ze werden geboren als Siamese tweelingzussen en deelden alles vanaf het moment dat ze ter wereld kwamen. Ze zijn altijd één geweest en hebben de tussenkomst geweigerd die hen had kunnen scheiden, omdat dit voor beiden te gevaarlijk zou zijn geweest.

Ze zijn van Mexicaanse afkomst en groeiden op in Connecticut, in Amerika, leidden een eenvoudig leven en doen wat binnen hun mogelijkheden ligt, altijd met een stralende glimlach: het is volkomen natuurlijk voor hen en ze hebben zich perfect aangepast aan hun toestand.

Advertisement

Op een gegeven moment kwam er echter een bijzonder persoon in Carmen's leven: via een online datingsite ontmoette ze Daniel, de jongen die al snel haar vriend werd. De twee definiëren hun relatie louter platonisch gezien de aanwezigheid van Lupita, een "hechte vriendschap", maar ze dromen ervan hun leven samen door te brengen.

"Daniel en ik houden van kinderen, maar we willen er geen. Lupita en ik kunnen niet zwanger worden, omdat we lijden aan endometriose en we een hormonale behandeling volgen die voorkomt dat we menstrueren", legt Carmen uit.

carmen_andrade2000/Instagram

carmen_andrade2000/Instagram

Ze voegde eraan toe dat haar zus, van haar kant, de relatie goedkeurt en haar vriend erg sympathiek vindt. "Het is grappig omdat ik meestal later in slaap val dan zij, maar als Daniel bij ons slaapt, val ik sneller in slaap en blijft hij op om met Lupita te praten. Soms voel ik me een beetje naar omdat ik zou willen dat ik meer tijd met hem kon doorbrengen, dus we proberen compromissen te vinden. Lupita kiest bijvoorbeeld waar we gaan eten of welke activiteit we gaan doen."

 Kortom, een liefdesrelatie met ongetwijfeld beperkingen, maar dat het paar er niet van weerhoudt om toch gelukkig te zijn. Wat denk jij ervan?

Advertisement