Meisje trouwt met haar 'stiefvader' en noemt deze keuze de beste van haar leven

Janine image
door Janine

06 Maart 2023

Meisje trouwt met haar 'stiefvader' en noemt deze keuze de beste van haar leven
Advertisement

We weten niet wanneer de liefde in ons leven zal komen of hoe het eruit zal zien totdat we het geluk hebben om het te ontmoeten. Sommigen vinden hun "zielsverwant" in iemand die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen en die ze misschien eerst niet konden uitstaan, terwijl anderen verliefd worden op iemand die ze al heel lang kennen, maar die ze plotseling met andere ogen bekijken. Een jonge vrouw heeft echter voor opschudding gezorgd op sociale media nadat ze beweerde dat ze met niemand minder dan haar 'stiefvader' was getrouwd, en verklaarde zichzelf gelukkig en trots op haar beslissing.

via Tuko News

De jonge Christy, journaliste van beroep, verblufte gebruikers na het delen van foto’s van haar huwelijk, die vergezeld gingen van een niet mis te verstane zin: de man waarmee ze is getrouwd is niemand minder dan haar stiefvader en dus de ex van haar moeder. Deze veronderstelling wordt bevestigd door de gekozen hashtag: "#MarryYourMomsEx".

"Trouwen met mijn stiefvader was de beste beslissing die ik ooit heb genomen", zegt de vrouw, die in Florida woont en twee kinderen heeft. De video heeft de aandacht getrokken van bijna 20 miljoen gebruikers, die vol verbazing hebben gereageerd, maar ook kritiek hebben op Christy's keuze. “Er zijn 7 miljard mensen op de wereld. Waarom?" vroeg iemand, terwijl een ander schreef: "Ik denk niet dat ik ooit zoiets heb gehoord" en "Ben ik de enige die zich afvraagt ​​hoe het met je moeder is?"

Advertisement

Velen hebben zich afgevraagd hoe de ex van de huidige echtgenoot van de jonge vrouw het nieuws opnam. Hierover wilde Christy haar volgers geruststellen door uit te leggen dat haar moeder niet alleen aanwezig was bij de bruiloft, maar ook talloze foto's maakte van de pasgetrouwden en hun geluk vierde. Blijkbaar accepteert ze daarom de bruiloft volledig en keurt ze hun relatie goed.

Daarna verduidelijkte ze elke verbijstering van haar volgers en verdreef ze alle twijfels: "Heeft mijn stiefvader me opgevoed? Nee. Was ik minderjarig toen ik hem ontmoette? Nee. Praten mijn moeder en ik nog? Ja." Christy voegde er ook aan toe dat haar moeder en haar nu echtgenoot nooit kinderen hebben gekregen tijdens hun huwelijk, dus ze heeft geen halfbroers en -zussen.

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement