Ze zijn al 40 jaar buren, maar ze leren elkaar kennen en worden verliefd op de chat

Janine image
door Janine

16 Maart 2023

Ze zijn al 40 jaar buren, maar ze leren elkaar kennen en worden verliefd op de chat
Advertisement

Er wordt vaak gezegd dat de liefde recht voor onze ogen staat, maar dat we niet altijd meteen beseffen dat het binnen handbereik is. In tegenstelling tot de beroemde liefde op het eerste gezicht, waar de aantrekkingskracht onmiddellijk is, duurt het soms lang voordat andere koppels voor elkaar kiezen, ook al kennen ze elkaar al jaren. Er gebeurde iets heel merkwaardigs met twee mensen die, na 40 jaar buren te zijn geweest, uiteindelijk verliefd werden via een koop- en verkoopsite. Het lijkt ongelooflijk, maar dat is precies wat er gebeurde. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Cambridge News

Michelle Tooby/Facebook

Michelle Tooby/Facebook

Inwoners van Nottinghamshire Chris Place, 44 jaar, en Michelle Tooby, 42 jaar, woonden vier decennia naast elkaar voordat ze beseften dat ze voor elkaar waren gemaakt. De vonk ontstond echter niet na een uitwisseling van blikken in de lift, elkaar kruisend op de trap of bij de ingang van de deur, maar in een virtuele context.

De man zat op een sociaal netwerk dat zich toelegt op het kopen en verkopen tussen mensen die in hetzelfde gebied wonen. Via de app hebben buren de mogelijkheid om van elkaar te verkopen of te kopen en vervolgens af te spreken en uit te wisselen. Het was op deze site dat Chris de foto van Michelle tegenkwam en door haar werd getroffen.

Advertisement

"It's like it just wasn't meant to happen until now." 😍

Pubblicato da Mirror Weird News su LunedÏ 13 marzo 2023

Dus besloot hij haar een eenvoudige groet te sturen, waarop een antwoord van de vrouw volgde. Al snel begonnen ze ijverig te kletsen en twee weken later kwam de eerste date, waarbij ze ontdekten dat ze veel dingen gemeen hebben, zoals een passie voor tuinieren. "We hebben elkaar voortdurend gekruist sinds we heel jong waren. Het is alsof onze liefde tot nu toe niet bedoeld was om geboren te worden. Het was het laatste wat ik had verwacht," zei Chris. 'We maken plannen voor de toekomst, maar ik heb haar nog geen aanzoek gedaan.”

Ondertussen leven de twee hun relatie afwisselend tussen zijn en haar huis, die op ongeveer 10 minuten lopen van elkaar liggen. Michelle verklaarde: "We waren geen van beiden op zoek naar de liefde, we hadden het helemaal opgegeven. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Ik heb nog nooit zoiets voor iemand anders gevoeld. Het is alsof onze relatie op het juiste moment heeft gewacht.”

De twee gingen na schooltijd naar hetzelfde park als tieners en naar dezelfde clubs toen ze eenmaal volwassen waren. Zelfs hun kinderen gingen naar dezelfde school.

"Er is iets aan haar uiterlijk dat me echt grijpt," legde Chris uit. "Hij is een erg aardig persoon. Zodra we begonnen te kletsen, konden we met elkaar opschieten - er was iets buitengewoon speciaals tussen ons. We voelen ons op ons gemak samen en het wordt alleen maar beter."

Het lot is soms heel vreemd, nietwaar?

Advertisement