Haar vriend maakt haar ongelukkig en haar vader overtuigt haar om hem te verlaten

Janine image
door Janine

14 Maart 2023

Haar vriend maakt haar ongelukkig en haar vader overtuigt haar om hem te verlaten
Advertisement

Het kan gebeuren dat je in situaties terechtkomt waar je niet gemakkelijk uit kunt komen, bijvoorbeeld wanneer je verliefd wordt op de verkeerde persoon. Hoewel de partner ons op geen enkele manier gelukkig maakt, blijft het onmogelijk om hem te verlaten vanwege de gevoelens die we hoe dan ook voelen. Vooral als je jong bent en voor het eerst ervaringen opdoet, kan opgeven bijzonder moeilijk zijn en zelfs ouders hebben niet de macht om ons helder te laten denken. Een bezorgde vader slaagde er echter in zijn dochter ertoe te brengen het uit te maken met haar vriend door haar iets te beloven. Laten we samen uitzoeken wat er in detail is gebeurd.

via OkChicas

Advertisement

Vanessa Murillo, een jonge Colombiaanse journaliste, had een relatie die ze omschreef als "giftig". Daarom was de man met wie ze een relatie had naar alle waarschijnlijkheid niet de juiste voor haar, ook al voelde ze zich heel erg verbonden met hem. Op haar sociale netwerken legde ze echter uit hoe ze besloot de relatie te beëindigen: haar vader beloofde haar de auto van haar dromen te kopen als ze de partner in kwestie zou verlaten.

Na talloze tranen te hebben gehuild, is Vanessa tot het besluit gekomen om haar vader tevreden te stellen en de auto te ontvangen als "beloning". De vader moest de relatie wel erg afkeuren om tot een soortgelijk compromis te komen en zijn dochter weer gelukkig te zien. En uiteindelijk was hij tevreden toen hij de winnende truc vond om zijn doel te bereiken.

Advertisement

Murillo legde uit dat haar vader helemaal niet blij was met haar vriend, maar dat hij ervan overtuigd is dat zijn dochter de teleurstelling zal kunnen overwinnen. Bovendien gaf de jonge vrouw toe dat "vaders altijd gelijk hebben", wat suggereert dat de beslissing om haar partner te verlaten de juiste bleek te zijn, niet alleen voor het ontvangen geschenk, maar ook voor haar persoonlijke evenwicht.

Gebruikers hebben op het verhaal gereageerd en hun mening geuit en sommige vrouwen hebben geschreven dat ze in de plaats van Vanessa een giftig persoon zouden hebben opgegeven, al was het maar in ruil voor een simpele fiets. Anderen daarentegen complimenteerden haar vader met het argument dat hij echt een modelouder is. Volgens hen heeft hij dus een ​​intelligente manier gevonden om zijn dochter te helpen.

Wat denk jij ervan?

Advertisement