Ze verhuist naar Ecuador voor haar vriend die ze online heeft ontmoet: hij laat haar achter op straat

Janine image
door Janine

08 Maart 2023

Ze verhuist naar Ecuador voor haar vriend die ze online heeft ontmoet: hij laat haar achter op straat
Advertisement

Het steunpunt van de hedendaagse samenleving wordt vertegenwoordigd door sociale media. Deze tools hebben het mogelijk gemaakt om een ​​virtuele realiteit te creëren, een non-plaats, waarin afstanden worden opgeheven en het ook mogelijk is om contact te maken met mensen die heel ver weg zijn, maar bovenal maken ze sociale relaties mogelijk tussen individuen die elkaar niet kennen.

Nadat twee mensen elkaar echter op sociale media hebben ontmoet, moeten ze elkaar persoonlijk ontmoeten. Op dat moment kan het gebeuren dat een van de twee besluit zich terug te trekken. Dit is precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van het verhaal, dat we gaan vertellen. Om haar virtuele vriend in het echt te leren kennen, verhuisde ze naar Ecuador. Jammer echter dat hij haar verliet nadat hij haar had ontmoet.

via Milenio

Advertisement
Tofros/ Pixnio - Not the actual photo

Tofros/ Pixnio - Not the actual photo

Deze Venezolaanse vrouw ontmoette via sociale media, wat volgens haar de liefde van haar leven zou kunnen worden. Jammer dat het niet zo was. Om haar virtuele partner te leren kennen, reisde ze naar Ecuador, zo’n 1.500 kilometer.

Een reis vol hoop, die van een nieuw leven beginnen samen met de man, die in staat was haar via berichten verliefd te maken. Jammer echter dat dit geen sprookje is, maar het echte leven en zoals zo vaak gebeurt, wordt de droom geen werkelijkheid. De vrouw pakte haar koffers en ging samen met haar dochter naar de man in Ecuador, maar toen hij haar ontmoette, had hij er geen problemen mee haar af te wijzen en beiden op straat achter te laten.

“Ik ontmoette een man op sociale media, we praatten vaak, elke dag. We werden verliefd, hij betaalde de tickets om naar hem toe te gaan en we ontmoetten elkaar. We spraken af ​​dat ik daarheen zou gaan met mijn dochter om bij hem te gaan wonen. Hij ontmoette me op de luchthaven en daar vertelde hij me dat hij me niet leuk vond, dat ik niet de persoon was die hij op de foto's had gezien. Hij ging ervandoor en liet me op straat achter."

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Op dat moment wist de vrouw niet wat ze moest doen, ze was alleen met haar dochter in een onbekend land. Daardoor moest ze de handen uit de mouwen steken en een manier vinden om in haar levensonderhoud te voorzien. Dus besloot ze lekkernijen op straat te gaan verkopen.

Wat vind je van het verhaal? Wat zou jij gedaan hebben in de plaats van de vrouw?

Advertisement