Gefilmd in een steegje terwijl hij vlees kookt in een kar met een gasbrander

Janine image
door Janine

06 Maart 2023

Gefilmd in een steegje terwijl hij vlees kookt in een kar met een gasbrander
Advertisement

De technologische evolutie heeft het leven veel gemakkelijker gemaakt, inmiddels plaatst het grootste deel van de mensheid zijn bestaan ​​in een elektronische doos: de mobiele telefoon. Ongetwijfeld heeft de smartphone alles veel gemakkelijker gemaakt. Veel mensen die 's avonds moe thuiskomen en niets anders willen doen dan eten en naar bed gaan, krijgen te maken met de koelkast en het fornuis, alles zou makkelijker zijn als het avondeten klaar was.

Juist om deze reden pakken velen hun telefoon en bestellen een afhaalmaaltijd of een take away, oftewel kant-en-klare gerechten die direct thuisbezorgd worden of ter plekke moeten worden afgehaald.

De hoofdrolspeler van het verhaal is een bezorger die werd gefilmd terwijl hij een kip bakte op een karretje in een straat met een gasbrander. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Mirror

SuZeSport/Twitter

SuZeSport/Twitter

Een video die op het web is vrijgegeven en talloze views heeft bereikt, ongeveer 532.000, toont een werknemer die zijn werk niet al te best doet. Het grootste probleem is echter dat het voedsel is en dat de manier waarop het bereid wordt niet erg correct of hygiënisch is. In de clip zien we een bezorger aan het einde van een kleine straat, met een brander in zijn hand, in een poging rauwe kippen te grillen, die op een karretje liggen. Een van de aspecten die waarnemers zouden kunnen afschrikken, is de aanwezigheid van enkele vuilnisbakken op enkele meters van de man. Als hij de camera opmerkt, roept hij naar de lens: "waar kijk je naar, ik eet ze niet op".

Advertisement
SuZeSport/Twitter

SuZeSport/Twitter

Het thema lijkt veel gebruikers na aan het hart te liggen die hebben besloten in te grijpen door commentaar te geven. Velen hebben erop gewezen dat het niet hygiënisch is en dat kopers op deze manier het risico lopen een ziekte op te lopen. De gemeente Middlesbrough kwam ook tussenbeide en beweerde dat ze op de hoogte waren van de video en de zaak aan het onderzoeken waren: "Natuurlijk verwachten we dat alle voedselprocessen op een veilige en hygiënische manier worden uitgevoerd, maar het is niet mogelijk om alle bereidingswijzen te controleren”. Bovendien lijkt het erop dat voedselveiligheidsfunctionarissen de naamloze take away hebben bezocht nadat de video op internet was vrijgegeven.

Wat vind jij?

Advertisement