Temidden van deze schattige katten zit een konijn verstopt, kun jij hem vinden?

Janine image
door Janine

26 Juli 2022

Temidden van deze schattige katten zit een konijn verstopt, kun jij hem vinden?
Advertisement

Het internet-universum zit vol met optische illusies van alle soorten. Visuele games die je aan het scherm gekluisterd houden, op zoek naar een oplossing die we voor onze ogen hebben, maar die we zonder de juiste aandacht niet kunnen zien.

Gergely Dudás is ongetwijfeld een naam die bekend is bij de liefhebbers, maar voor degenen die hem niet kennen, hij is een beroemde illustrator voor kinderen, bekend om zijn spelletjes en zijn optische illusies.

Deze raadsels, geheel door hem ontworpen, bieden een curieus en interessant tijdverdrijf, vooral in de zomer, onder de parasol.

Ook wij hebben er onlangs plezier in gehad met het oplossen van een van zijn hersenkrakers en vandaag willen we je er ook een voorstellen. Eens kijken hoe snel je bent.

via Gergely Dudás - Dudolf

Advertisement
Gergely Dudás - Dudolf

Gergely Dudás - Dudolf

Gergely Dudás, bekend van talloze visuele raadsels, heeft door de jaren heen vele schattenjachten gecreëerd die vaak moeilijk zijn gebleken, zelfs voor de meest zorgvuldige waarnemer. Wat we je gaan voorstellen is even leuk als ingewikkeld om op te lossen.

Je moet op zoek gaan naar een konijn. Precies, een klein konijntje verstopt tussen veel katten.

Zoals je kunt zien, bestaat de foto uit witte, oranje, grijze en zelfs een groene kat. Elk heeft zijn eigen aspect, uitdrukking en positie. Sommigen dragen een hoed, anderen een lint, weer anderen een vlinderdas, maar de meesten dragen niets.

Op het eerste gezicht lijkt het onmogelijk te geloven, maar tussen hun grappige snuitjes verschuilt zich een konijn. We weten dat het je onmogelijk lijkt om te vinden, maar we verzekeren je dat hij er is!

Heb je het nog niet gevonden? Hier is de oplossing, recht voor je neus.

Advertisement
Gergely Dudás - Dudolf

Gergely Dudás - Dudolf

Het konijn bevindt zich rechtsonder aan de linkerkant. De moeilijkheid lag juist in het feit dat, naast de veelheid aan katten om tussen te zoeken, het lastig was om hun opgeheven staart te onderscheiden van de lange oren van het konijn.

We hebben veel tijd verloren om hem te vinden, maar als je het lijn voor lijn observeerde, verscheen het konijn voor je ogen.

Een ingewikkelde test, maar geschikt voor iedereen, ook de kleintjes die hun vrije tijd kunnen besteden aan het observeren van prachtige illustraties en er hun vindingrijkheid bij kunnen gebruiken.

Vond je dit visuele spel leuk?

Advertisement