Deze beer drukt midden in de nacht op de bel van een huis: de bewakingscamera's leggen het tafereel vast (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

20 Augustus 2022

Deze beer drukt midden in de nacht op de bel van een huis: de bewakingscamera's leggen het tafereel vast (+ VIDEO)
Advertisement

Als je in de buurt van de bossen woont, is het waarschijnlijk dat er af en toe wat wilde dieren dicht bij de huizen komen. Dit is een mogelijkheid waar de inwoners van South Carolina vaak rekening mee houden, maar wat je niet verwacht is dat een van deze dieren op de deur van het huis zou kunnen kloppen.

Dit is wat er met Wendy Watson is gebeurd. Midden in de nacht, terwijl ze sliep, begon haar deurbel te rinkelen, maar ze besloot hem te negeren. Misschien heeft ze hem niet gehoord, of heeft ze er bewust voor gekozen om het te negeren en liever verder te slapen, want om 3 uur 's nachts horen aanbellen is niet erg geruststellend.

via Newsweek

Wendy Heisley Watson/Facebook

Wendy Heisley Watson/Facebook

De volgende dag, toen ze de voordeur opendeed, merkte ze dat de twee vogelhuisjes die voor de veranda waren geplaatst, waren omgevallen. Daarom besloot Wendy om de beelden van de beveiligingscamera's te bekijken om te begrijpen wat er was gebeurd. Je kunt je de verbazing van de vrouw voorstellen bij het zien van een beer die, bij de deur aangekomen, besloot op twee poten te gaan staan ​​en vervolgens met een van de twee voorpoten aan de bel te rinkelen. Na een paar seconden, misschien omdat niemand opendeed, besloot hij te vertrekken.

"Toen ik in de video - zegt de vrouw - de beer zag, was ik zo verbaasd dat ik de koffie die ik aan het drinken was bijna uitspuugde". De betreffende gast heeft, naast het omverwerpen van de vogelhuisjes, nog een aanwijzing van zijn komst achtergelaten, namelijk de afdruk van zijn neus op het keukenraam. Nadat hij geen antwoord had gekregen, wilde hij er waarschijnlijk zeker van zijn, nadat hij had aangebeld, dat er echt niemand in huis was.

Advertisement

(For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com) He rang the doorbell! Destroyed more feeders. 🐻

Pubblicato da Wendy Heisley Watson su Martedì 26 luglio 2022

Deze beer was een beleefde gast, veroorzaakte geen schade, en probeerde netjes het huis binnen te komen. Misschien besefte hij dat hij niet gewenst was en vertrok daarom. De aanwezigheid van deze dieren in de bewoonde gebieden van South Carolina neemt toe naarmate de mens en zijn gebouwen steeds dichter bij hun leefgebied komen. Maar als iemand toevallig een beer heeft gezien, was dat zeker niet omdat hij aanbelde.

Heb jij ooit een dier een bijna menselijke houding zien aannemen, zoals deze beer?

Advertisement