Ze besluit naar haar eigen auto te verhuizen om geen huurkosten meer te hebben: "Nu kan ik eropuit gaan en reizen"

Janine image
door Janine

23 Augustus 2022

Ze besluit naar haar eigen auto te verhuizen om geen huurkosten meer te hebben: "Nu kan ik eropuit gaan en reizen"
Advertisement

Wie van ons heeft nooit moeilijke momenten gehad waarin zoveel mogelijk moest worden gespaard? Het gebeurt om verschillende redenen: van baan veranderen, onverwachte uitgaven en verhuizingen zijn slechts enkele van de perikelen die ons kunnen dwingen om voor een kortere of langere periode iets op te geven. Het belangrijkste is om op een intelligente manier je financiën te leren beheren en ook een beetje handig te zijn om op de beste manier de ballen omhoog te houden in dit leven van ups en downs. Een meisje had een merkwaardige truc om dit probleem op te lossen.

via Dailymail

@nikitacrump/TikTok

@nikitacrump/TikTok

Nikita Crump is een meisje uit North Carolina dat in een warenhuis en in een kas werkte, waar ze voor vlinders zorgde. Ondanks de twee banen had het meisje elke dag moeite om ziich van een ​​menswaardig bestaan ​​te verzekeren en werd ze tot veel opofferingen gedwongen. “Ik kon het me niet veroorloven om vaak met vrienden uit te gaan en kocht altijd goedkoop eten”, zei de jonge vrouw. "Ik bespaarde veel, maar het was niet altijd genoeg."

Zo nam het meisje in oktober 2019 de belangrijke beslissing om haar grootste kostenpost - het huis - te verlagen. "Ik heb in het verleden een korte tijd in een auto gewoond. Daarom ben ik geen onbekende in ongemakkelijke situaties", zegt Nikita.

Advertisement
@nikitacrump/TikTok

@nikitacrump/TikTok

Sindsdien heeft ze haar ervaring gedeeld op haar TikTok-kanaal, dat vandaag haar enige baan is geworden. In een reeks video's onthulde ze aan gebruikers hoe ze haar Honda Civic aanpaste om in te wonen, waarmee ze de genegenheid van talloze volgers verdiende. In haar video's ontdekken we dat ze om te slapen en te schuilen voor de hitte en de kou, isolerende hoezen voor de ramen gebruikt, gemaakt met reflecterende isolatie en zwarte stof en dat ze Google Maps gebruikt om geschikte parkeerplaatsen voor de nacht te vinden. Om te eten heeft ze een speciaal plastic bakje om op het stuur te zetten en uit hygiënische behoeften maakt ze gebruik van de openbare toiletten en de toiletten van de sportscholen die 24 uur per dag open zijn.

Nikita's auto is nu het perfecte huis op twee wielen, uitgerust met opbergdozen in de kofferbak voor het opbergen van kleding en benodigde spullen, draagbare opladers en kleine ventilatoren. En dankzij deze vondst kan ze het zich eindelijk veroorloven om door het land te reizen en tijd door te brengen met vrienden.

@nikitacrump/TikTok

@nikitacrump/TikTok

De stijging van de huren heeft veel mensen ertoe aangezet om, net als Nikita, naar alternatieve oplossingen te zoeken. Hierdoor heeft de jonge vrouw de steun van talloze volgers verdiend. "Hotel Civic" grapt een gebruiker in de commentaren, terwijl een ander zijn ervaring deelt: "Mijn vrouw en ik zaten in dezelfde situatie als jij, je bent daar niet uit vrije wil. We zijn nog steeds op zoek naar oplossingen om ons huis te bouwen. We houden van je.”

Een voorbeeld om ongetwijfeld inspiratie uit te halen: Nikita leert ons om ons niet over te geven aan moeilijkheden, maar ze te gebruiken als springplank naar een beter leven. Haar leven is misschien minder comfortabel, maar het is zeker vrijer en gelukkiger, nietwaar?

Advertisement